Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

poef doet de pan
poef doet de pan
Saar wil heel graag groot zijn. Ze maakt met oma een toverdrank. Hoe het moet? Dat weet Saar niet. Gaat dat wel goed? Poef doet de pan! Samenlezen: AVI M3 en... »
 
 
 
 
 

Ik was een held!
Ik was een held!
De serie ik lees Is bestemd voor kinderen die leren lezen. De serie sluit aan bij het leesonderwijs op school. Dit is boekje 4 uit de serie. Het is geschreve... »
 
 
 
 
 

De klugt-code
De klugt-code
Vijftig jaar geleden deed meneer van der Klugt een uitvinding die zijn tijd ver vooruit was. ZÍ ver dat je er niets aan had. De uitvinding bleef al die tijd... »
 
 
 
 
 

De mensenkenner
De mensenkenner
'Meekomen nu.' Lammert wenkt met zijn wijsvinger en alsof er een touw om zijn nek is geknoopt, loopt Alwin achter hem aan. In zijn verbeelding hoort hij de s... »
 
 
 
 
 

De laatste elf
De laatste elf
De oude mevrouw Jansen is een heks precies wat de hele buurt al dacht. Julia die mevrouw Jansen vaak bezoekt heeft al haar boeken over elfen feen en tovenari... »
 
 
 
 
 

Waar zit lap?
Waar zit lap?
 »
 
 
 
 
 

Typisch Tom, de ruiter zonder hoofd
Typisch Tom, de ruiter zonder hoofd
Dat is typisch Tom zeggen de mensen vaak. Maar Tom is niet gek. De tijd is in de war. De kinderen uit zijn klas hebben het over spoken. Spoken bestaan niet z... »
 
 
 
 
 

Biko en Loeki
Biko en Loeki
Als je onzichtbaar bent, kan er van alles gebeuren! Biko is onopvallend. Zijn moeder heeft niet eens gemerkt dat hij werd geboren en zijn juf weet niet dat h... »
 
 
 
 
 

Pimp je eigen boek alleen voor jongens 2x
Pimp je eigen boek alleen voor jongens 2x
Display met een titel voor 7+ jaar (Tijger in de tuin) en een titel voor 9+ jaar (Stoere sporten). De beide titels zijn doorlopende verhalen met tussendoor a... »