Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verraad met Sinterklaas
Verraad met Sinterklaas
<p>Het is 1944, de Hongerwinter. Drie jongens treffen elkaar in een volkstuintjescomplex op zoek naar iets eetbaars. De broer van Ad is communist en is opgep... »
 
 
 
 
 

DE ZANGER ZONDER STEM
DE ZANGER ZONDER STEM
Ze voeren actie op Toms school. Tom wil graag meehelpen. Hij heeft een lied bedacht voor de zanger op het pleintje. Die kan er geld mee ophalen. Maar de zang... »
 
 
 
 
 

De meesterdief
De meesterdief
'Diefstal?' 'Ja, jongen, dat is diefstal. Een meesterdief steelt niet, hij neemt. Hij kríjgt, zelfs zonder te vragen. Inbraak en roof zijn niet nodig, je kr... »
 
 
 
 
 

Foto's van Maria
Foto's van Maria
Op zijn twaalfde ziet de jongen wat de eigenaar van de fotozaak uithaalt met zijn schoolvriendinnetje Marianne.Het is onuitspreekbaar. Als hij volwassenen is... »
 
 
 
 
 

Ik ben lekker koud
Ik ben lekker koud
 »
 
 
 
 
 

De verborgen kamer
De verborgen kamer
Op een ochtend vindt Luca een knikker in de keuken. Hij rolt steeds naar dezelfde plek bij de muur. Het lijkt of de knikker haar iets wil vertellen. Luca ont... »
 
 
 
 
 

Pas op in het bos
Pas op in het bos
Pas Op In Het Bos Cassetteboek »
 
 
 
 
 

Sprong in het duister
Sprong in het duister
<p>De twaalfjarige Gideon groeit op in een klooster. Hij weet niet wie zijn ouders zijn, de monniken zorgen al jaren voor hem. Maar Gideon voelt zich er niet... »