Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dagboek van een overval
Dagboek van een overval
Chris en Jorieke gaan met hun ouders kamperen op de familiecamping 'Hericks'. Hun opa beheert de camping, en het spreekt vanzelf dat er meer familie de tente... »
 
 
 
 
 

Rovers op de rommelmarkt
Rovers op de rommelmarkt
Iris en Koos gaan op Koninginnedag met Koos’ vader mee naar de rommelmarkt in Surhuisterveen. Papa staat daar met zijn boekenkraam. Iris verbaast zich er ov... »
 
 
 
 
 

Het verhaal van het vreselijke vissenvergif
Het verhaal van het vreselijke vissenvergif
Op een dag drijven alle vissen in het aquarium op school dood in het water. Koos mag van de directeur op onderzoek uit. Hij wil de dader graag vinden, want a... »
 
 
 
 
 

Op weg naar de bevrijding
Op weg naar de bevrijding
Dit ongelofelijke maar waar gebeurde verhaal gaat over Dirk Aalbers, een gewone dorpsonderwijzer in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Hoewel hij er niet ... »
 
 
 
 
 

Megadeal in Münster
Megadeal in Münster
Als de vader van Steven en Kirsten gevraagd wordt om een oude akte uit Münster weer leesbaar te maken, lijkt dit een routineklusje. Maar waarom wordt er ver... »
 
 
 
 
 

Mensenjacht op Mallorca
Mensenjacht op Mallorca
Steven en Kirsten Simons hebben meivakantie en gaan met hun ouders naar Mallorca. Baron Vandermole, inmiddels een goede bekende van de familie Simons, doet d... »
 
 
 
 
 

Ontdekt
Ontdekt
Ergens in het oerwoud houdt een groep ontsnapte slaven zich verscholen. Zij proberen op de plantages in Suriname andere slaven te bevrijden. Ook op de planta... »