Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Masser Brock
Masser Brock
‘Masser Brock’ is de spectaculaire nieuwe roman van Bert Wagendorp, een wervelend verhaal over een columnist in het hedendaagse meningencircus, waarin de... »
 
 
 
 
 

Parkstad Nederland
Parkstad Nederland
 »
 
 
 
 
 

Ard Schenk
Ard Schenk
Ard Schenk, de biografie, gaat over de opkomst, de bijna ondergang en de glorie van 's lands grootste schaatser en zijn leven er na. Schenk was een vrolijke,... »
 
 
 
 
 

Ventoux
Ventoux
Ventoux van Bert Wagendorp is een ontroerende tragikomedie, een hilarisch en scherp portret van een generatie en een zoektocht naar de consequenties van keuz... »
 
 
 
 
 

Ventoux
Ventoux
‘Ventoux’ van Bert Wagendorp vertelt het verhaal van de jonge, veelbelovende dichter Peter Seegers, die op 25 juni 1982 verongelukt op de Mont Ventoux. D... »
 
 
 
 
 

Tsaar Gus
Tsaar Gus
De biografie van Guus Hiddink, nu aangevuld met de nieuwste feiten<br/>Tsaar Guus<br/><br/>Verschijnt tegelijkertijd in Russische vertaling<br/>Herziene ver... »
 
 
 
 
 

Vader-en-Dochterboek
Vader-en-Dochterboek
Een boek met de mooiste liedjes van vaders over dochters of andersom, de voordelen van het hebben van een dochter, en dingen die je liever niet wilt weten ov... »
 
 
 
 
 

Ferrara
Ferrara
Vijf jaar na Ventoux zien we de vrienden Bart, Joost, David en André terug, vijftigers inmiddels. We bevinden ons in Ferrara, de fietsstad in het noorden va... »
 
 
 
 
 

De proloog
De proloog
De favoriet voor de proloog van de Tour de France kan niet slapen. Het maalt in zijn hoofd en angst knijpt zijn keel dicht. Naast hem ligt Van Sprundel, de B... »
 
 
 
 
 

Nieuwe helden
Nieuwe helden
 »