Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Nieuwe helden
Nieuwe helden
 »
 
 
 
 
 

De proloog
De proloog
De favoriet voor de proloog van de Tour de France kan niet slapen. Het maalt in zijn hoofd en angst knijpt zijn keel dicht. Naast hem ligt Van Sprundel, de B... »
 
 
 
 
 

Ventoux
Ventoux
Op 25 juni 1982 verongelukt de jonge, veelbelovende dichter Peter Seegers op de Mont Ventoux. Dertig jaar later gaan zijn vijf beste vrienden, vier mannen en... »
 
 
 
 
 

Parkstad Nederland
Parkstad Nederland
 »
 
 
 
 
 

Bobschrift
Bobschrift
 »
 
 
 
 
 

De dubbele schaar
De dubbele schaar
Een legendarische voetballer schept de vader die hij had willen hebben een schaatser zet verdriet over een verloren gewaande liefde om in razende rondjes een... »
 
 
 
 
 

Phoenix
Phoenix
Winterswijk, 1847. Abel Sikkink is acht jaar oud als zijn ouders besluiten te emigreren naar Amerika. Maar het noodlot slaat toe en het schip waarmee ze naar... »
 
 
 
 
 

Bislett 1
Bislett 1
Voor je ligt de eerste aflevering van het bookzine Bislett, ‘voor lezers en meeschrijvers’. Bestaat dat eigenlijk nog, meeschrijven bij het schaatsen? We... »
 
 
 
 
 

Ventoux
Ventoux
EENMALIGE, MOOI GEBONDEN CADEAU-EDITIE<br/><br/>'Het is ruim dertig jaar geleden dat de foto werd gemaakt, op de camping van een klein plaatsje in de Provenc... »
 
 
 
 
 

Digue Ventoux
Digue Ventoux
Volkskrantjournalist Bert Wagendorp vermengt zijn droom om de fameuze Mont Ventoux te beklimmen met zijn eigen fiestrondje op de westfriese omringdijk. &apos... »