Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Broodje springlevend
Broodje springlevend
SINGEL POCKET
Broodje springlevend is het slotdeel van Bart Chabots biografiereeks over Herman Brood. Na meer dan tien jaar in de sporen van Brood getreden t... »
 
 
 
 
 

De Herman Brood-biografie set 5 delen in cassette
De Herman Brood-biografie set 5 delen in cassette
Broodje gezond, Broodje halfom, Brood en spelen & Broodje springlevend, De Broodschrijver »
 
 
 
 
 

Up on the Hilton roof
Up on the Hilton roof
Iedereen weet wie Herman Brood was, maar er zijn maar weinig mensen die hem echt hebben gekend. Een van die uitverkorenen is Bart Chabot. Hij maakte zijn vri... »
 
 
 
 
 

Van god los
Van god los
"Het theater waar we vanavond optreden heet De Naald, dus dat komt goed uit. Ik beschouw het tenminste gemakshalve maar als een goed voorteken.`Dit is niet n... »
 
 
 
 
 

Hartritme
Hartritme
Niet lang nadat Bart Chabot het ouderlijk huis heeft verlatenom in Leiden Nederlands te gaan studeren, leert hij HermanBrood kennen. Direct is er een wederzi... »
 
 
 
 
 

Engelenhaar
Engelenhaar
<p>Bart Chabot leeft lang genoeg om zich een leven na de dood voor te kunnen stellen. Het is dan ook vanuit dat perspectief dat zijn nieuwe roman <i>Engelenh... »
 
 
 
 
 

Lonely Avenue
Lonely Avenue
Loneley Avenue »
 
 
 
 
 

Schiphol Blues
Schiphol Blues
In de nieuwe verhalenbundel van Bart Chabot volgen we het roerige leven van de auteur. Hilarisch hoogtepunt van Schiphol Blues is de novelle Cock Fart, waari... »