Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Broodje springlevend
Broodje springlevend
SINGEL POCKET
Broodje springlevend is het slotdeel van Bart Chabots biografiereeks over Herman Brood. Na meer dan tien jaar in de sporen van Brood getreden t... »
 
 
 
 
 

De Herman Brood-biografie set 5 delen in cassette
De Herman Brood-biografie set 5 delen in cassette
Broodje gezond, Broodje halfom, Brood en spelen & Broodje springlevend, De Broodschrijver »
 
 
 
 
 

Up on the Hilton roof
Up on the Hilton roof
Iedereen weet wie Herman Brood was, maar er zijn maar weinig mensen die hem echt hebben gekend. Een van die uitverkorenen is Bart Chabot. Hij maakte zijn vri... »
 
 
 
 
 

Easy Street
Easy Street
Linda Winnubst is met haar man John en puberzoon Tommy onderweg naar Noorwegen als haar leven begint te kantelen. Lars Gunnar, de man van het bevriende stel ... »
 
 
 
 
 

Zand erover
Zand erover
 »
 
 
 
 
 

Greatest hits
Greatest hits
In 2004 publiceerde Bart Chabot ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag het eerste deel van zijn verzamelde gedichten. Nu, vijf jaar later, volgt <i>G... »
 
 
 
 
 

Hartritme
Hartritme
Niet lang nadat Bart Chabot het ouderlijk huis heeft verlatenom in Leiden Nederlands te gaan studeren, leert hij HermanBrood kennen. Direct is er een wederzi... »
 
 
 
 
 

Cadillac boogie
Cadillac boogie
'De één gelooft in God en de ander in Sinterklaas. 't Interessantst zijn de mensen die geloven dat Sinterklaas God is. Zoals Chabot.' Gerrit Komrij »
 
 
 
 
 

Zestig
Zestig
 »