Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Miss Match
Miss Match
Van jobhopper tot zakenvrouwTwaalf ambachten, dertien ongelukken: dat is Lein. Maar als ze voor zichzelf begint met een afslankproduct wordt dat een groot s... »
 
 
 
 
 

Miss Verstand
Miss Verstand
Astrid Harrewijn, Miss Verstand

Alles lijkt kinderpsychologe Iris voor de wind te gaan. Het leven knipoogt vrolijk naar haar. Ze heeft een nieuwe praktijkru... »
 
 
 
 
 

Miss Communicatie
Miss Communicatie
Journaliste Didi werkt aan een artikel over Twitter, dé kans om zich te bewijzen bij haar hoofdredacteur. Wanneer ze ontdekt dat twee meiden opeens zijn ver... »
 
 
 
 
 

Miss Match
Miss Match
Van brokkenpiloot tot zakenvrouwTwaalf ambachten, dertien ongelukken: dat is Lein. Maar als ze voor zichzelf begint met een afslankproduct wordt dat een groo... »
 
 
 
 
 

Luchtkussen
Luchtkussen
Wanneer een vriendin Lieke op een vacature bij het hippe Gooise bedrijf Personal Whatever wijst, dat Gooise vrouwen ondersteunt op alle mogelijke gebieden - ... »
 
 
 
 
 

Ja kun je krijgen
Ja kun je krijgen
ja kun je krijgen
Opgevoerde rollators, verdacht riante vooruitziehten, lachwekkende bezen, bommeldingen: in het leven van Anne de Bree gebeuren de gekste di... »
 
 
 
 
 

Prinses in de polder
Prinses in de polder
Sara Janszen reist voor ontwikkelingsprojecten de hele wereld over. Tijdens een korte vakantie in Nederland blijkt het thuis een grote chaos te zijn. Het huw... »
 
 
 
 
 

Miss Verstand
Miss Verstand
Alles lijkt kinderpsychologe Iris voor de wind te gaan. Het leven knipoogt vrolijk naar haar. Ze heeft een nieuwe praktijkruimte in Den Haag, een sociaal lev... »
 
 
 
 
 

In zeven sloten
In zeven sloten
Een hilarische roman van de winnares van de Jill Mansell Schrijfwedstrijd!In een vlaag van verstandsverbijstering deelt Christel aan haar nieuwe baas van rec... »
 
 
 
 
 

Drie vrienden, een huis (en een klusjesman)
Drie vrienden, een huis (en een klusjesman)
<p>Het perfecte boek voor iedereen die <em>Wij</em> en <em>Het Rosie-project</em> al uit heeft

Sommige dingen doe je gewoon niet als je halverwe... »