Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bergkristal
Bergkristal
Bergkristal, de universele sleutel tot healing is een standaardwerk over de energetische werking van bergkristal binnen het menselijk energieveld. Bij de (... »
 
 
 
 
 

Voorspellingen 2022
Voorspellingen 2022
Al vele jaren verzorgt André Molenaar voorspellingen voor het aankomende jaar, in dit geval dus 2022.Deze waren immer voor een ieder te vinden op de website... »
 
 
 
 
 

Shungiet
Shungiet
Shungiet is sinds kort in Nederland bekend als een steen die grote invloed heeft op het menselijk energetisch veld.André mocht deze bijzondere steen, via ee... »
 
 
 
 
 

Edelsteen Globuli
Edelsteen Globuli
Na 30 jaar van onderzoek voegt André een noviteit toe binnen de lithotherapie. Namelijk de ontwikkeling van edelsteen-globuli. De baanbrekende studie, lang... »
 
 
 
 
 

Chakra numerologie
Chakra numerologie
André Molenaar is de grondlegger van een systeem wat hij Chakra Numerologie noemde.Via de chakra numerologie kan men de eigen Chakra Code ontcijferen, herk... »
 
 
 
 
 

De energie van geslepen stenen
De energie van geslepen stenen
"De energie van geslepen stenen" is zeker geen werkje voor de aanvanger in de (energetische) edelsteentherapie.Buiten een stukje esoterie wat we tegenkomen i... »
 
 
 
 
 

Boodschappen uit de edelsteen wereld
Boodschappen uit de edelsteen wereld
Als we de naam André Molenaar horen dan denken we gelijk aan de door hem ontwikkelde Energetische Edelsteen Therapie en Chakra Numerologie.Weinigen kennen A... »
 
 
 
 
 

Chakra numerologie
Chakra numerologie
Chakra Numerologie - Deel 2 is het logische vervolg op het al eerder verschenen boek over dit onderwerp.In deze uitgave gaat André Molenaar dieper in op de ... »
 
 
 
 
 

Edelsteensprookjes
Edelsteensprookjes
Dit kleine sprookjesboek, geschreven in het land ver achter de sterren, is bedoeld voor kleine- maar ook voor volwassen kinderen, die weten dat edelstenen me... »