Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Blij met een dooie mug
Blij met een dooie mug door Marcel Dicke
 
 
 
 
 

“Super leuk boekje! je wordt verrast door de kleine en grote wonderen die insecten teweeg brengen!”»


Judaszoon
Judaszoon door Markus Heitz
 
 
 
 
 

“Een fantastisch! Een zeer goed vervolg op kinderen van Judas. Het is knap hoe het heden en verleden met elkaar verbonden zijn in het boek. De beschrijvingen zij...”»


Tijger, tijger
Tijger, tijger door Margaux Fragoso
 
 
 
 
 

“Zodra ik begonnen was maakte geweldig plaats voor walgelijk! Onvoorstelbaar wagelijk. Hoe een klein meisje zodanig gemanipuleerd en gehersenspoeld kan worden da...”»


Een duister verleden
Een duister verleden door Peter Straub
 
 
 
 
 

“Vond het erg moeilijk te volgen. Er worden zoveel synomiemen in gebruikt, pas echt helemaal aan het eind begreep ik er iets van! Maar toch wel aardig geschreven...”»


De seriemoordenaar
De seriemoordenaar door P. May
 
 
 
 
 

“Ik heb het boek net uitgelezen en het is echt heel goed geschreven. Het verhaal speelt zich af in Beijing en neemt je mee door de straten van deze stad en de cu...”»


Gedachtenkracht
Gedachtenkracht door M. Ruijterman
 
 
 
 
 

“Gedachtenkracht is het eerste boek dat ik via het leespanel heb gelezen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik altijd wat sceptisch ben bij dit soort boeken. Ik heb a...”»


Vermist
Vermist door Chevy Stevens
 
 
 
 
 

“Het is een geweldig boek! Ik heb het in twee dagen uitgelezen. Van begin tot het eind neemt het je in beslag en vergeet je dat toch ook eens echt je avondeten m...”»


De pijn van vrijheid
De pijn van vrijheid door I. Ilibagiza
 
 
 
 
 

“Een half uur geleden heb ik het boek uitgelezen, in het zonnetje op de bank! Het was een prachtig boek. Ik heb me wel verbaasd over het geloof in God door de ho...”»