Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Een schitterend ongeluk
Een schitterend ongeluk door Inge Ipenburg
 
 
 
 
 

“Een schitterend ongelukā€¦ Alleen al de contradictie in de titel, doet me watertanden naar het verhaal. Is het een geluk bij een ongeluk?
Vanaf de eerste pagina ...”
»


Passagier 23
Passagier 23 door Sebastian Fitzek
 
 
 
 
 

“Een dokter, die de meest lugubere operaties uitvoert, en geen sporen achterlaat. Maar bij het opruimen hiervan wordt hij stilletjes gadegeslagen. Hij draait zic...”»


De test
De test door Joelle Charbonneau
 
 
 
 
 

“Het leuke aan een boek winnen is, dat je ook een genre leest dat je anders niet zou lezen. Ik ben dus objectief aan deze roman begonnen, want ik moet bekennen d...”»


Middlesex
Middlesex door J. Eugenides
 
 
 
 
 

“Het hoofdpersonage is Calliope Helen Stefanides, dochter van Grieks-Amerikaanse ouders. Op het eerste gezicht leidt Calliope een normaal leven, maar dan komt ze...”»


Voor liefde zie de letter L
Voor liefde zie de letter L door Paola Calvetti
 
 
 
 
 

“Emma Valentini houdt van boeken. Van alle boeken, maar vooral van boeken over de liefde. Na haar scheiding maakt ze haar droom waar en begint een kleine boekhan...”»


Verloren
Verloren door Harlan Coben
 
 
 
 
 

“Myron Bolitar heeft al jaren niks gehoord van Terese Collins. Niet sinds hun affaire abrupt tot een einde kwam. Haar telefoontje, waarin ze hem smaakt om naar P...”»


Schaduwspel
Schaduwspel door Ellen G.
 
 
 
 
 

“Wolfgang, voormalig hoofdcommissaris bij de Berlijnse Mordkommission, heeft zojuist een gecompliceerde moordzaak in de Spaanse Extremadura opgelost en kan nu ei...”»


De zielenbreker
De zielenbreker door Sebastian Fitzek
 
 
 
 
 

“Drie jonge vrouwen verdwijnen spoorloos. De Zielenbreker, zoals hij in de media wordt genoemd, heeft slechts een week nodig om hun levens te verwoesten. Daarna ...”»


Vrees het ergste
Vrees het ergste door Linwood Barclay
 
 
 
 
 

“De ergste dag uit het leven van Tim Blake: de verdwijning van zijn dochter Sydney, die de hele zomer bij hem logeert. Hij ontdekt dat Sydney niet werkt waar ze ...”»


De schreeuw van de vlinder
De schreeuw van de vlinder door Jan Herman Brinks
 
 
 
 
 

“Het verhaal las niet echt vlot, door het bloemrijke taalgebruik van de schrijver. Maar door zijn oog voor detail werd je wel ondergedompeld in een mistroostig O...”»