Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Dodelijk patroon
Dodelijk patroon door Jo Nesbø
 
 
 
 
 

“Met Dodelijk patroon sluit Jo Nesbø de Oslo trilogie af, zijn beste in deze reeks. Voldoende spannende verhaallijnen en juist op het moment dat je denkt dat het...”»


Vloed
Vloed door Susan Smit
 
 
 
 
 

“Ik vond het boeiend en heb het in een keer uit te lezen. Het boeiende of verrijkende van het verhaal voor mij zit hem vooral in de manier waarop het verhaal wor...”»


the cellar
the cellar door Minette Walters
 
 
 
 
 

“Een koele comeback van Minette Walters

Voor mij houdt het verhaal het midden in tussen Schaduwzijde en De donkere kamer van Walters en Kamer van Emma Donoghue...”
»


De bruggenbouwer
De bruggenbouwer door Markus Zusak
 
 
 
 
 

“De bruggenbouwer vertelt het verhaal van het ontstaan van de familie Dunbar en de onderlinge band tussen vijf opgroeiende broers in een enorme huiselijke chaos ...”»


turn of midnight
turn of midnight door Minette Walters
 
 
 
 
 

“Het laatste uur onthult de verschrikkingen die de pest buiten Develish heeft achtergelaten, waar totale ontreddering, onwetendheid en angst overheersen en de st...”»


Het laatste uur
Het laatste uur door Minette Walters
 
 
 
 
 

“Ik was erg benieuwd hoe Walters een historisch boek, roman toch eigenlijk, zou aanpakken achter het toetsenbord dat ook haar thrillers produceerde. En hoewel ik...”»


Dark Sacred Night
Dark Sacred Night door Michael Connelly
 
 
 
 
 

“Ik heb waar het de thrillers van Connelly betreft vaak gestrooid met vijf sterren, bijna op voorhand, maar bij dit boek vind ik een pas op de plaats wel terecht...”»


De kunstroof
De kunstroof door Ian Rankin
 
 
 
 
 

“De kunstroof gaat over een diefstal van kunstwerken die door kopieën zullen worden vervangen. Wanneer je op tv de serie 'Het Geheim van de Meester' hebt gevolgd...”»


Het vorige meisje
Het vorige meisje door J.P. Delaney
 
 
 
 
 

“Het verhaal wordt om beurten verteld in ordelijke, korte hoofdstukken die je al lezend bijna deel laat uitmaken van het huis en wisselt telkens van perspectief ...”»


IJsprinses
IJsprinses door Camilla Läckberg
 
 
 
 
 

“IJsprinses is Läckbergs debuutroman. Het speelt zich af in haar geboorteplaats, het winterse Fjällbacka aan de Zweedse westkust. Het is een kleine, gesloten gem...”»