Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

De bruggenbouwer
De bruggenbouwer door Markus Zusak
 
 
 
 
 

“De bruggenbouwer vertelt het verhaal van het ontstaan van de familie Dunbar en de onderlinge band tussen vijf opgroeiende broers in een enorme huiselijke chaos ...”»


turn of midnight
turn of midnight door Minette Walters
 
 
 
 
 

“Het laatste uur onthult de verschrikkingen die de pest buiten Develish heeft achtergelaten, waar totale ontreddering, onwetendheid en angst overheersen en de st...”»


Het laatste uur
Het laatste uur door Minette Walters
 
 
 
 
 

“Ik was erg benieuwd hoe Walters een historisch boek, roman toch eigenlijk, zou aanpakken achter het toetsenbord dat ook haar thrillers produceerde. En hoewel ik...”»


Dark Sacred Night
Dark Sacred Night door Michael Connelly
 
 
 
 
 

“Ik heb waar het de thrillers van Connelly betreft vaak gestrooid met vijf sterren, bijna op voorhand, maar bij dit boek vind ik een pas op de plaats wel terecht...”»


De kunstroof
De kunstroof door Ian Rankin
 
 
 
 
 

“De kunstroof gaat over een diefstal van kunstwerken die door kopieën zullen worden vervangen. Wanneer je op tv de serie 'Het Geheim van de Meester' hebt gevolgd...”»


Het vorige meisje
Het vorige meisje door J.P. Delaney
 
 
 
 
 

“Het verhaal wordt om beurten verteld in ordelijke, korte hoofdstukken die je al lezend bijna deel laat uitmaken van het huis en wisselt telkens van perspectief ...”»


IJsprinses
IJsprinses door Camilla Läckberg
 
 
 
 
 

“IJsprinses is Läckbergs debuutroman. Het speelt zich af in haar geboorteplaats, het winterse Fjällbacka aan de Zweedse westkust. Het is een kleine, gesloten gem...”»


The Late show
The Late show door
 
 
 
 
 

“The Late Show

Renée Ballard is teruggezet naar de nachtdienst (de plek voor losers) bij de LAPD na een #metoo ervaring met haar meerdere, Lt. Olivas. Haar car...”
»


the song rising
the song rising door Samantha Shannon
 
 
 
 
 

“Deel III uit de reeks vanuit eindelijke zeven boeken heeft mij niet teleurgesteld. Het begin is niet bijster vlot en de eerste honderd bladzijdes zijn minder bo...”»


Het eiland
Het eiland door John Grisham
 
 
 
 
 

“Het boek begint met een vindingrijk brutale roof uit de zwaarbeveiligde bibliotheek van de universiteit van Princeton. Daar worden vijf manuscripten van F. Scot...”»