Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Blogs door Coenraad De Kat

Het mysterie van de Poldergruwel - Mark van Dijk

Ik mocht dit jeugdboek lezen voor het lezerspanel van Boeklezers.    Het verhaal van het mysterie van de poldergruwel is een een spannend verhaa »

IJskoud - Isa Maron

Bij Not Just Any Book konden we een paar weken geleden  ons opgeven voor IJskoud ( deel 2 van de Noordzeemoorden) van Isa Maron .Meteen gedaan en werd uitg »

Tunis - Rene van Rijckevorsel

27 februari 1991 de laatste dag van de eerste golfoorlog Jan Willem Bouwan een 40 jarige topdiplomaat wordt doodgeschoten in Tunis. Fiona Duijnwyck was destijds »

Prikbord

Recente activiteit

Coenraad
Coenraad heeft een recensie geschreven over Lieve Edelachtbare door Max van Olden.
“Na haar afstuderen werkt Luna van Rooden tijdelijk in een callcenter en ondertussen solliciteert ze naar banen bij gerenommeerd advocatenbureaus.. Tijdens haar ...” »
Score :
 
 
 
 
 

3 December 2016, 18:03:34
Lieve Edelachtbare
Coenraad
Coenraad heeft een recensie geschreven over Zomermeisjes door Jobien Berkouwer.
“Lot van Dijk wordt tot haar grote teleurstelling van de spannende Amsterdamse recherche overgeplaatst naar het politiekorps in Twente. Tijdens een nachtdienst, ...” »
Score :
 
 
 
 
 

29 November 2016, 23:03:11
Zomermeisjes
Coenraad
Coenraad heeft een recensie geschreven over Mischling door Affinity Konar.
“De onafscheidelijke tweelingzusjes Stacha en Perle komen in Auschwitz samen met hun moeder en hun grootvader aan. Ze zijn mischling, wat wil zeggen dat ze blond...” »
Score :
 
 
 
 
 

1 November 2016, 21:16:45
Mischling