Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Een keukenmeidenroman
Een keukenmeidenroman door Kathryn Stockett
 
 
 
 
 

“In het begin vond ik het boek maar middelmatig en snapte ik de hype eromheen ook niet, maar zodra Miss Skeeter het boek begint te schrijven komen de verhalen lo...”»


Little buddha
Little buddha door Bill McGill
 
 
 
 
 

“De film heb ik ooit een keer gezien en vond ik niets en het boek vond ik ook niet echt geweldig. Wat wel leuk was, was om weer wat meer over het boeddhisme te l...”»


Dochter van Isfahan
Dochter van Isfahan door Anita Amirrezvani
 
 
 
 
 

“Wow, wat een heerlijk boek! Ik heb er van het begin tot het eind van genoten!! Het was goed geschreven en ik had heel erg medelijden met het tapijtknoopstertje ...”»


Een lijk in de kast
Een lijk in de kast door de Waal & Baantjer
 
 
 
 
 

“Ik was altijd wel gek op de boeken van Baantjer, maar dit boek kon me niet boeien. Het begon voor mijn gevoel al een beetje raar dat politieinspecteur van Opper...”»


De beproeving
De beproeving door B. Saubin
 
 
 
 
 

“Het gaat over een opstandige tiener die door haar moeder als baby in de steek wordt gelaten en opgevoed wordt door haar conservatieve oma. Het plaatsje waar ze ...”»


De eenzaamheid van de priemgetallen
De eenzaamheid van de priemgetallen door Paolo Giordano
 
 
 
 
 

“Het heeft een paar dagen geduurd eer ik dit boek uit had en dat komt omdat het boek me niet zo kon boeien (ben ik nou echt een van de enigen?)
Het boek was niet...”
»


De waanzin
De waanzin door C. Vanhoutte
 
 
 
 
 

“Een boek wat zich over een hele korte tijdsduur afspeelt, tussen waar een vrouw in een tram stapt en waar ze er weer uitmoet. Het enige wat je dus leest zijn ha...”»


Wand
Wand door Haushofer
 
 
 
 
 

“Dit was een tip van mijn buurvrouw waar ik ook het boekje van mocht lenen. Ik heb het boekje met veel plezier gelezen en was er heel erg van onder de indruk.
He...”
»


Black Box
Black Box door Anna Woltz
 
 
 
 
 

“Ik had veel zin in dit boek, omdat het boek me aan de Hongerspelen deed denken. En inderdaad, nu ik het boek uit heb, klopt dat ook wel.
Maarrrrrrr, de stijl v...”
»


Zwarte piste
Zwarte piste door Suzanne Vermeer
 
 
 
 
 

“Geen slecht boek, maar ik vond het ook geen superboek. Voor mij een middelmatige thriller waarbij ik soms de neiging had het boek weg te leggen omdat het zo saa...”»