Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het boek van Tristan en Isolde
Het boek van Tristan en Isolde
De Heer gaf ons geloof hoop en liefde. Maar de grootste daarvan is de liefde en dat geloof ik met heel mijn hart. Zo rechtvaardigt de vrome monnik Ogrin zijn... »
 
 
 
 
 

Het heksenhuis
Het heksenhuis
Historische roman

De jonge Eva raakt verstrikt in het web van de fanatieke heksenbisschop van Bamberg. Wanneer zij een brief vindt die geschreven ... »
 
 
 
 
 

Mykene
Mykene
In het meeslepende epos Mykene zijn elementen uit de oude Griekse mythologie en geschiedenis met elkaar verweven tot een romantisch en avontuurlijk verhaal. ... »
 
 
 
 
 

Zeg maar dat je vijftien bent
Zeg maar dat je vijftien bent
Devi is twaalf. Ze vindt haar leven op het platteland in Zuid-India maar saai. Ze is dan ook in de wolken als er een vreemdeling langskomt met mooie verhalen... »
 
 
 
 
 

Onbeperkt houdbaar
Onbeperkt houdbaar
25 jaar uitgeverij Conserve. Aan de hand van het archief van de uitgeverij en gesprekken met auteurs,... »
 
 
 
 
 

Schrijfkalender 2018
Schrijfkalender 2018
Een boek schrijven kan eenzaam voelen. En het vergt heel wat om elke dag weer de motivatie op te brengen om aan je schrijftafel te gaan zitten en iets nieuws... »
 
 
 
 
 

Iris & Valentine
Iris & Valentine
hilarische e-mail -correspondentie tussen twee hartsvriendinnen. Vanaf het moment dat ze genoeg moed hadden verzameld om zij aan zij de glij... »
 
 
 
 
 

De eerste priesteres
De eerste priesteres
'Op die verre dag, in die lang vervlogen nacht, in dat verre jaar, in de tijd dat Anu de hemel in bezit nam,' begint het verhaal van de eerste priesteres.
- ... »
 
 
 
 
 

Schrijf je boek in 1 jaar
Schrijf je boek in 1 jaar
Schrijf je boek in 1 jaarSchrijf je boek in 1 jaar is de opvolger van de succesvolle Schrijfkalender. Het is jouw steun en toeverlaat wanneer je een boek aan... »