Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Het heksenhuis door Jacqueline Zirkzee

- Het heksenhuis
 
 
 
 
 
(3)

Een mooi boek wat zich afspeelt aan het begin van de jaren 1600. Het verhaal gaat voornamelijk over Eva. Een meisje wat op de wereld is gekomen nadat haar mo... »

- Het heksenhuis
 
 
 
 
 
(4)

gruwelijk, zoals de auteur de gebeurtenissen beschrijft die de vermeende heksen van weleer moesten doorstaan. Te erg om waar te zijn, helaas is het maar echt... »

Boeken zoals Het heksenhuis door Jacqueline Zirkzee

Het boek van Tristan en Isolde
Het boek van Tristan en Isolde
De Heer gaf ons geloof hoop en liefde. Maar de grootste daarvan is de liefde en dat geloof ik met heel mijn hart. Zo rechtvaardigt de vrome monnik Ogrin zijn fascinatie voor de Ierse prinses Isolde. De beschermde kluizenaarswereld van Og... »
Wolfmaan
Wolfmaan
Wolfmaan - Tisa Pescar

Alweer bijna tien jaar geleden werd de vloek, die op Cat, Maire, Eris, Radu en Pascal rustte, doorbroken. Het leven in hun afgelegen huis in het Franse bos lijkt in rustig vaarwater te zijn gekomen. Maar s... »
Jachtmaan
Jachtmaan
Nadat ze jaren in het verre AustraliĆ« heeft gewoond, keert Maire Marceau terug naar Frankrijk. Zij trekt in bij haar broer, de kunstenaar Pascal, die met vrienden een afgelegen huis in een uitgestrekt bos bewoont. Pascal en zijn huisgen... »

Prikbord

Cynthia
Cynthia is nu Het heksenhuis door Jacqueline Zirkzee aan het lezen.
“Nog in beginnen.”
13 Maart 2011, 12:50:55
Het heksenhuis
Wijnand
Wijnand heeft een recensie geschreven over Het heksenhuis door Jacqueline Zirkzee.
“Een mooi boek wat zich afspeelt aan het begin van de jaren 1600. Het verhaal gaat voornamelijk over Eva. Een meisje wat op de wereld is gekomen nadat haar moede...” »
Score :
 
 
 
 
 

10 September 2010, 21:18:42
Het heksenhuis
Wijnand
Wijnand heeft Het heksenhuis door Jacqueline Zirkzee toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

10 September 2010, 21:18:23
Het heksenhuis