Meeste verlanglijsten

 
Na de winter
1. Na de winter
Twee levens, twee steden. In New York probeert Claudio met strakke routines het chaotische stadsleven in te dammen en zijn verleden in Cuba los te laten. De jon »
De engel van Spakenburg
2. De engel van Spakenburg
In Spakenburg ruikt het altijd naar boenwas en groene zeep. Naast het poetsen is het geloof de belangrijke vaste waarde in het typisch Nederlandse IJsselmeerdor »
Bacteriën moeten ook leven
3. Bacteriën moeten ook leven
Al twintig jaar lang schrijft Youp van t Hek columns in NRC Handelsblad. Een constante stroom van woorden met gedachten, met visie en met rake observaties. You »
Arend
4. Arend
'Boordevol spanning, actie, romantiek en avontuur.' - Lancashire Evening PostVan spectaculaire veldslagen tot de politieke manoeuvres van het hof van de »
Haar naam was Sarah
5. Haar naam was Sarah
De tienjarige Sarah wordt in de nacht van 16 juli 1942 samen met haar ouders opgepakt en naar het Vélodrome d'Hiver in Parijs gebracht, waar duizenden joden wo »
Caleidoscoop
6. Caleidoscoop
Janine is succesvol ondernemer. Ze runt een grote club in de hoofdstad die iedere avond volle zalen trekt. Dan wordt haar man Albert voor de deuren van de club »
Een keukenmeidenroman
7. Een keukenmeidenroman
In het Mississippi van de jaren zestig wordt aan zwarte vrouwen wel de opvoeding van blanke kinderen toevertrouwd, maar niet het poetsen van het tafelzilver. Dr »
De Millennium trilogie
8. De Millennium trilogie
De Millennium-trilogie van Stieg Larsson nu extra voordelig samen in één e-book. Lees nu achtereen Mannen die vrouwen haten, De vrouw di »
Moord voor mij
9. Moord voor mij
Er zijn al vijf meisjes vermoord. Eén meisje weet te ontsnappen en kan als de enige getuigen tegen de daders. Maar iemand doet er alles aan om haar het zwijgen »
Mannen die vrouwen haten
10. Mannen die vrouwen haten
Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is »