Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De eerste minuut
De eerste minuut door Chris Fenning
Begin je jouw gesprekken op de juiste manier? Communicatie moet duidelijk en kernachtig zijn, en snel ter zake komen. Het probleem is dat we niet altijd weten h... »
 
 
 
 
 

Verbindend communiceren, hoe dan?
Verbindend communiceren, hoe dan? door Hester Macrander
Conflicten kosten waardevolle energie. Ondanks goede intenties kan contact ontaarden in oeverloos gedoe. Hoe kom je constructief voor jezelf op, zodat de kans d... »
 
 
 
 
 

Spreken met impact
Spreken met impact door Stefanie Van Moen
<p>Ben je bang dat jouw stem verloren gaat in de massa? Krijg je klamme handen alleen al van de gedachte om een speech te geven of een vergadering te leiden? En... »
 
 
 
 
 

Ontdek PCM
Ontdek PCM door Jérôme Lefeuvre
 »
 
 
 
 
 

Verhalen die raken
Verhalen die raken door Jeanne Bakker & Ria van Dinteren
Elke trainer, leider en spreker kent de kracht van een goed verhaal. Waar droge data en informatie vervagen, daar blijft een verhaal resoneren en nagalmen in de... »
 
 
 
 
 

Kloppen voor de lift
Kloppen voor de lift door Kees Broere
Eind september 2023 sloot Kees Broere de laatste tekst voor Kloppen voor de lift af. De maand erna ontplofte het conflict in Israël-Palestina en weer een maand ... »
 
 
 
 
 

Schrijven voor radio en tv
Schrijven voor radio en tv door Patrick Pelgrims
<p>Travailler dans un grand zoo rempli d'animaux exotiques : beaucoup en rêvent mais pour Tim Bouts, vétérinaire de zoo renommé, c'est une réalité quotidienne. ... »
 
 
 
 
 

Emotioneel gezond in gesprek
Emotioneel gezond in gesprek door Ammy van Bedaf
Verloopt een gesprek niet altijd zoals je graag wilt? Begrijpen mensen soms niet wat je bedoelt? Reageert iemand anders dan je verwachtte? Lukt het je niet om i... »
 
 
 
 
 

Het verwonderkaartspel
Het verwonderkaartspel door Matthijs Steeneveld & Tomer Kedar
Ontdek Het Verwonderkaartspel - een set van 160 kaarten gebaseerd op Positieve Psychologie en Appreciative Inquiry! Deze innovatieve kaartenset is een perfecte ... »