Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Excellent onderhandelen
Excellent onderhandelen door Bruce Patton, Roger Fisher & William Ury
BUSINESS BIBLIOTHEEK
De praktische gids voor het best mogelijke resultaat in elke onderhandeling
Principieel onderhandelen is op zoek gaan naar de oplossing die... »
 
 
 
 
 

Geweldloze communicatie
Geweldloze communicatie door Marshall B. Rosenberg
Nieuwe editie met extra hoofdstuk - editie 2021!Geweldloze Communicatie helpt ons stevig in het leven te staan, te zeggen wat we willen én te horen waar het de ... »
 
 
 
 
 

Bloghelden
Bloghelden door Frank Meeuwsen
Weblogs zijn vandaag de dag een niet meer weg te denken fenomeen in Nederland. Veel sites hebben een eigen weblog of nemen kenmerken van een weblog over. Maar hoe is het eigenlijk allemaal begonnen? Wie waren de eerste bloggers in Nederland en waarom schreven ze pagina na pagina vol?<br/>Bloghelden beschrijft en viert de geschiedenis van meer dan tien jaar webloggen in Nederland. »
 
 
 
 
 

Imagineering
Imagineering door D. Nijs & F. Peters
Verschillende auteurs constateren dat er een fundamentele veranderingen plaatsvinden in onze economie. We evolueren naar een beleveniseconomie. In een wereld va... »
 
 
 
 
 

Media-activisme
Media-activisme door B. de Bondt, H. Soete & R. Custers
Hoe word je mediaactivist?Hoe maak je een reportage? Hoe laat je het volk aan het woord? Hoe teken je verhalen uit je omgeving op? Hoe geraak je aan informatie?... »
 
 
 
 
 

Cultuurbepaalde communicatie
Cultuurbepaalde communicatie door Youssef Azghari
Dit boek geeft antwoord op de vraag hoe je de dialoog met de ander kunt verbeteren. Het start vanuit de hypothese dat westerse en oosterse culturen vanuit hun f... »
 
 
 
 
 

De blogbijbel
De blogbijbel door Caroline D. van Wijk
Met bloggen trek je opdrachtgevers aan die werkelijk geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. Als je authentiek schrijft over waar je goed in bent en je r... »
 
 
 
 
 

Het hart op de tong
Het hart op de tong door J.B. Derksen
De bevriende Cathy en Tom verzorgen buffetten en diners aan huis, en ze zijn vastbesloten om van hun pas opgestarte cateringbedrijf Scarlet Feather het beste in Dublin te maken. »
 
 
 
 
 

Zijn wij vrouwen nou zo... verschillend?
Zijn wij vrouwen nou zo... verschillend? door Neal Caciano
Zijn wij vrouwen nou zo ... verschillend?<br/>In dit inspirerende boek komen vrouwen met verschillende etnische achtergronden met elkaar in gesprek. Tijdens bij... »
 
 
 
 
 

Digitale interne communicatie 2 1/2
Digitale interne communicatie 2 1/2 door Luc de Ruijter
Digitale interne communicatie 2 1/2 biedt een visie op innovatie in communicatie en de veranderende communicatieverantwoordelijkheden. Deze visie wordt vertaald... »