Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Zijn wij vrouwen nou zo... verschillend?
Zijn wij vrouwen nou zo... verschillend? door Neal Caciano
Zijn wij vrouwen nou zo ... verschillend?<br/>In dit inspirerende boek komen vrouwen met verschillende etnische achtergronden met elkaar in gesprek. Tijdens bij... »
 
 
 
 
 

De blogbijbel
De blogbijbel door Caroline D. van Wijk
Met bloggen trek je opdrachtgevers aan die werkelijk geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt. Als je authentiek schrijft over waar je goed in bent en je r... »
 
 
 
 
 

Smartreading
Smartreading door Paul van der Velde & Peter Plusquin
Te weinig tijd, maar zoveel te lezen. Welke manager kent dit gevoel niet? Hoe kan je je makkelijker concentreren als je leest? Hoe onderscheid je de essentie va... »
 
 
 
 
 

Geweldloze communicatie
Geweldloze communicatie door Marshall B. Rosenberg
Nieuwe editie met extra hoofdstuk - editie 2021!Geweldloze Communicatie helpt ons stevig in het leven te staan, te zeggen wat we willen én te horen waar het de ... »
 
 
 
 
 

Jihad met sambal
Jihad met sambal door Step Vaessen
Step Vaessen Jihad met sambal [KREET] NON-FICTIE JANUARI In 2006 stapte...... »
 
 
 
 
 

Digitale interne communicatie 2 1/2
Digitale interne communicatie 2 1/2 door Luc de Ruijter
Digitale interne communicatie 2 1/2 biedt een visie op innovatie in communicatie en de veranderende communicatieverantwoordelijkheden. Deze visie wordt vertaald... »
 
 
 
 
 

Bloghelden
Bloghelden door Frank Meeuwsen
Weblogs zijn vandaag de dag een niet meer weg te denken fenomeen in Nederland. Veel sites hebben een eigen weblog of nemen kenmerken van een weblog over. Maar hoe is het eigenlijk allemaal begonnen? Wie waren de eerste bloggers in Nederland en waarom schreven ze pagina na pagina vol?<br/>Bloghelden beschrijft en viert de geschiedenis van meer dan tien jaar webloggen in Nederland. »
 
 
 
 
 

Het hart op de tong
Het hart op de tong door J.B. Derksen
De bevriende Cathy en Tom verzorgen buffetten en diners aan huis, en ze zijn vastbesloten om van hun pas opgestarte cateringbedrijf Scarlet Feather het beste in Dublin te maken. »
 
 
 
 
 

Gespreksvoering
Gespreksvoering door F. Kluijtmans & H.T. Van der Molen
basisvaardigheden en gespreksmodellen.... »
 
 
 
 
 

Het mediaboek
Het mediaboek door J. De Graaf & Stephan Steinmetz
Vijf miljoen Nederlandse websites met samen 350 miljoen webpagina's vragen non-stop, 24 uur per dag, zeven dagen per week, om aandacht. Via de kabel bereiken ge... »