Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De schaduwmannen
De schaduwmannen door Jens Henrik Jensen
Niels Oxen, de hoogst gedecoreerde soldaat die ooit diende in het Deense leger, woont en werkt onder een valse identiteit op een viskwekerij in Jutland. Hij is ... »
 
 
 
 
 

Hoe kan ik anderen vergeven?
Hoe kan ik anderen vergeven? door Vera Sinton
Zo nu en dan raken we diep gekwest door wat anderen ons aandoen. We zijn geschokt woedend. We kunnen het niet vergeven.Maar wanneer we niet vergeven onstaat ... »
 
 
 
 
 

Bloeddorst
Bloeddorst door Mark van Dijk
Books of Fantasy, uitgever van oorspronkelijk Nederlandstalige fantasy, SF en horror, presenteert dit najaar het nieuwste boek van Mark van Dijk. Bloeddorst is een huiveringwekkende en spannende thrillerroman over kannibalisme in Nederland. »
 
 
 
 
 

De geestbewaarder
De geestbewaarder door Ton van der Lee
Caspar, de jonge stuurman van een achrticndc-eeuws Zeeuws slavenschip, stroopt de Afrikaanse kusten af om rijk te worden aan de handel in 'die beesten' - en zo ... »
 
 
 
 
 

Floris
Floris door A. Kruijssen
Agave Kruijssen
FLORIS
Vol ridderlijke idealen begint de jonge graaf Floris van Holland aan zijn belangrijkste opdracht: het wreken van zijn beroemde vader, die... »
 
 
 
 
 

Zeg maar dag tegen mammie
Zeg maar dag tegen mammie door Joy Fielding
Na een rampzalig huwelijk besluiten Donna en Victor Cressy te scheiden. Voor de rechtbank ontspint zich een verbeten gevecht. Hoewel Victor zijn vrouw probeert ... »
 
 
 
 
 

Duivelspact
Duivelspact door Loes den Hollander
Sommige mensen hebben alles: geld, gezondheid en geluk. Marijn Bentink van Heemstede is er van overtuigd dat ze tot deze categorie behoort, tot het noodlot het ... »
 
 
 
 
 

Zijspoor
Zijspoor door Josha Zwaan
Zijspoor van bestsellerauteur Josha Zwaan is een persoonlijk verhaal over haar zieke zoon, troost en liefde. Eerder verscheen van haar Parnassia waarvan meer da... »
 
 
 
 
 

Toen het donker werd
Toen het donker werd door Simone van der Vlugt
Wanneer Menno Riebeek erachter komt dat zijn puberzoon gokschulden heeft, besluit hij ze voor hem af te lossen. De schuldeisers zijn echter niet van plan hem er... »
 
 
 
 
 

Moedervlekken
Moedervlekken door Arnon Grunberg
<p>Otto Kadoke werkt als psychiater in een crisiscentrum: zijn specialiteit is suicide-preventie, hij dient mensen met een doodswens voor het leven te behouden.... »