Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De terugkeer van de koning
De terugkeer van de koning door J.R.R. Tolkien
In dit laatste deel in Tolkiens In de ban van de ring-trilogie zijn Frodo en zijn vriend Sam aangekomen in Mordor, het Land van Schaduwen.  »
 
 
 
 
 

De erfgename
De erfgename door Ellen De Vriend
<b>Hoe goed ken je de persoon van wie je houdt écht?<br/><br/>Voor de lezers van Jet van Vuuren.</b><br/><br/>Horecaondernemer Britt Hulsman is al zesentwintig ... »
 
 
 
 
 

Baklava
Baklava door Jet van Vuuren
<i>In bepaald opzicht verschillen we van elkaar als dag en nacht. Wat onze relatie van ruim twintig jaar nooit kwaad heeft gedaan. Mensen kunnen elkaar soms hee... »
 
 
 
 
 

Schaduwvriendin
Schaduwvriendin door Christine Drews
'Schaduwvriendin' van Christine Drews is een beklemmende thriller voor de lezers van Simone van der Vlugt en Nele Neuhaus.Het leven van de pasverhuisde Kat... »
 
 
 
 
 

Karakters uit het goede hout gesneden
Karakters uit het goede hout gesneden door Marja Visscher
Als lezer krijgt u de kans om kennis te maken met de drie in Marja Visscher's bezit zijnde violen door middel van een bijgevoegde CD. De lezer maakt niet alleen kennis met de geschiedenis van de drie instrumenten, maar wordt tevens in staat gesteld een mening te geven en een oordeel te vormen over welk instrument het meest tot de verbeelding spreekt. »
 
 
 
 
 

Heer der planten
Heer der planten door Carlos Magdalena
In Heer der planten ontmoeten we Carlos Magdalena, een man met een missie. Hij wil zoveel mogelijk zeldzame en bedreigde plantensoorten van de ondergang redden ... »
 
 
 
 
 

Stil in mij
Stil in mij door Daniëlle Hermans & Esther Verhoef
In <em>Stil in mij. Overleven bij de nonnen</em> vertellen tientallen vrouwen hun schokkende verhaal van seksueel misbruik en fysiek en psychisch geweld door no... »
 
 
 
 
 

De thuiskomst
De thuiskomst door Barbara Keating & Stephanie Keating
<br/>Tien jaar na de onafhankelijkheid van Kenia strijden Hannah Olsen en haarman Lars voor het behoud van hun levenswerk, de Langani Farm. Maar de ontluikende... »
 
 
 
 
 

Meisje dat uit de lucht kwam vallen
Meisje dat uit de lucht kwam vallen door Simon Mawer
Engeland, jaren veertig. Marian Sutro heeft net de middelbare school afgerond en wil zich nuttig maken tijdens de oorlog. Als enige van haar medeleerlingen spreekt ze Frans, waardoor ze de aandacht trekt van Mr Potter, een rekruteringsofficier voor de Britse geheime dienst. »
 
 
 
 
 

De man die zijn schaduw zocht - Millennium 5
De man die zijn schaduw zocht - Millennium 5 door David Lagercrantz
Lisbeth Salander zit voor korte periode in de gevangenis. Ze probeert zich zoveel mogelijk afzijdig te houden van haar medegevangenen om conflicten te vermijden... »