Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 De mooiste tijd van ons leven
De mooiste tijd van ons leven door Claire Lombardo
Wanneer Marilyn Connolly en David Sorenson verliefd worden in de jaren zeventig, hebben ze nog geen idee van wat hun te wachten staat. Nu, bijna veertig jaar la... »
 
 
 
 
 

De bruggenbouwer
De bruggenbouwer door Markus Zusak
In de perfecte chaos van een huis zonder volwassenen, voeden vijf broers elkaar op volgens hun eigen regels. Hun moeder is gestorven, hun vader is gevlucht. Ter... »
 
 
 
 
 

Een goede moeder
Een goede moeder door Louise Millar
Hoe groot is de kans dat je in je eigen huis niet veilig bent?<br/>De jonge weduwe Kate probeert haar zoontje Jack op te voeden in hun huis in Oxford. Maar sind... »
 
 
 
 
 

DOOI
DOOI door R. Peper
Wekenlang zit Ruben Saarloos met zijn woonschip vastgevroren in het ijs voor de kust van een onbewoond eilandje. Het gedwongen Robinson Crusobestaan valt hem zwaar en zijn isolement in de kou maakt hem nog somberder en norser dan hij normaal gesproken al is. »
 
 
 
 
 

Ro de reiger
Ro de reiger door Ana Stijnen
Ro is een klein reigertje dat graag danst en speelt. Maar ook kleine reigertjes moeten visjes leren vangen...... »
 
 
 
 
 

Dikke ogen
Dikke ogen door A.L. Schwedersky
Een waargebeurd verhaal over de tijd waarin Sascha als tiener chronisch ziek was. Het geeft een haarscherp inzicht in de worsteling met deze ziekte en complicaties. »
 
 
 
 
 

Zoektocht naar het verleden
Zoektocht naar het verleden door Verplanke En Claudia Waas Yanina
Armoede, ziekte, lichamelijke beperkingen, incest, verkrachting, status, ontvoering… Legio mogelijkheden waarom een kind te vondeling is gelegd in China. Na ha... »
 
 
 
 
 

Da's gek
Da's gek door Danielle Braun
Hoe vaak had jij vandaag al een oordeel ergens over? Vond je iets raar, of ongewoon? In Da’s gek neemt Danielle Braun je mee op reis en laat je met de blik van ... »
 
 
 
 
 

Pijpelijntjes
Pijpelijntjes door Jacob Israel de Haan
De intens aangrijpende en hevig aandoenlijke roman 'Pijpelijntjes' over de homo-erotische vriendschap tussen de studenten Sam en Joop, die in de Amsterdamse buu... »
 
 
 
 
 

Totem en taboe
Totem en taboe door Freud
 »