Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Sterven, een levensverhaal
Sterven, een levensverhaal door Cory Taylor
Cory Taylor was een van Australie’s meest geliefde auteurs, en ze leed aan een ongeneselijke vorm van kanker. Ze woog, zoals ze ons in dit opmerkelijke boek ver... »
 
 
 
 
 

Onderuitgehaald
Onderuitgehaald door Loes den Hollander
Het gezin Fortuin, vader Fokke en dochters Wieke en Sigrid, heeft al zware stormen moeten doorstaan als Freddy, de tweede vrouw van Fokke en de stiefmoeder van ... »
 
 
 
 
 

De kleine blonde dood
De kleine blonde dood door Boudewijn Büch
<i>De kleine blonde dood</i>, de ontroerende pseudo-autobiografische roman over een schrijver in relatie met enerzijds zijn vader en anderzijds zijn (jong gesto... »
 
 
 
 
 

Trots en vooroordeel
Trots en vooroordeel door Jane Austen
Voor de vijf dochters van de familie Bennet bestaat er maar één carrière: het huwelijk. De komst van twee rijke, knappe en huwbare jongemannen veroorzaakt dan ook het nodige tumult in de familie. Voordat het verhaal tot een gelukkig einde kan worden gebracht moet de slimme en levendige Elizabeth haar vooroordelen tegenover mr. »
 
 
 
 
 

Bell Jar
Bell Jar door Sylvia Plath
In this classic comingofage novel set in postWorld War II America EstherGreenwood emerges as a double for author Sylvia Plath. A summer internship at afashion magazine in New York City reveals only the lack of beauty in the youngwomans inner life as Esther succumbs to a pervasive depression that she likensto being trapped beneath the title object a bell jar struggling for her nextbreath. »
 
 
 
 
 

Schildpadden tot in het oneindige
Schildpadden tot in het oneindige door John Green
Schildpadden tot in het oneindige gaat over vriendschap voor het leven, onverwachte ontmoetingen, Star Wars-fanfictie en een tuatara die op het punt staat een fortuin te erven.  »
 
 
 
 
 

Gustav & Anton
Gustav & Anton door Rose Tremain
Gustav Perle groeit op in een Zwitsers stadje, waar de Tweede Wereldoorlog ver weg lijkt. Zijn vader is dood, zijn moeder is een harde, ongelukkige vrouw, die h... »
 
 
 
 
 

Als het zaterdag wordt
Als het zaterdag wordt door Nicci French
Frieda Klein deel 6 (ook los te lezen)

‘Als het zaterdag wordt’ is het zesde deel in de spannende Frieda Klein-serie, geschreven door Nicci French. De 32-jarig... »
 
 
 
 
 

Aangeraakt
Aangeraakt door Lisa Gardner
‘Lisa Gardner wordt steeds beter. <i>Aangeraakt</i> gaat over de ontvoering van een compleet gezin. Origineel, geloofwaardig en doodeng!’ – Karin Slaughter


‘<... »
 
 
 
 
 

De man die naar Auschwitz wilde
De man die naar Auschwitz wilde door Denis Avey & Rob Broomby
Denis Avey, een dappere jonge Britse soldaat, vecht in de Tweede Wereldoorlog in Noord-Afrika. Daar wordt hij in 1944 krijgsgevangen genomen. In het werkkamp in... »