Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Lieveling
Lieveling door Kim van Kooten & Pauline Barendregt
<p>Een van de sterkste en meest gedurfde debuten die ik ooit heb gelezen. Dit verhaal over misbruik en veerkracht is zowel hartverwarmend als ondraaglijk, zowel... »
 
 
 
 
 

Hartschade
Hartschade door Hella de Jonge
In ‘Hartschade’ vindt Hella de Jonge zichzelf terug in een ziekenhuis aan de monitor: hartaanval. Als de goede bedoelingen van de specialisten haar tot een geva... »
 
 
 
 
 

De kat
De kat door Takashi Hiraide
Een jong stel, allebei schrijver, woont in een eenvoudig huis in een van Tokyo’s lommerrijke buurten. Ze zijn tevreden met hun leven, maar hebben elkaar eigen... »
 
 
 
 
 

De kunstroof
De kunstroof door Ian Rankin
Computermiljonair Mike McKenzie is een selfmade man met te veel vrije tijd. Hoewel hij alles kan krijgen wat zijn hart begeert, ontbreekt het hem aan één ding in zijn geordende, veilige bestaan: spanning. <br/><br/>Door zijn kennismaking met de aantrekkelijke veilingmeester Laura Stanton raakt hij niet alleen in kunst geïnteresseerd, maar vindt hij ook een nieuw doel in zijn leven. »
 
 
 
 
 

Engel van Arnhem
Engel van Arnhem door
 »
 
 
 
 
 

IJskoud gevaar
IJskoud gevaar door Bettina Kettschau
 »
 
 
 
 
 

Wink
Wink door Larissa Van Dam-Rijnveld
 »
 
 
 
 
 

Wild. Over jezelf verliezen, terugvinden en 1700 kilometer hiken (POD)
Wild. Over jezelf verliezen, terugvinden en 1700 kilometer hiken (POD) door Cheryl Strayed
Op haar zesentwintigste neemt Cheryl Strayed haar meest impulsieve beslissing ooit: ze begint aan een voettocht van 1700 kilometer langs de Pacific Crest Trail ... »