Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Het boek van memory
Het boek van memory door Petina Gappah
Memory kwijnt weg in de Extra Beveiligde Gevangenis Chikurubi in Harare, Zimbabwe, waar ze berecht en veroordeeld is voor de moord op Lloyd Hendricks, haar adop... »
 
 
 
 
 

Het laatste offer
Het laatste offer door Simone van der Vlugt
In <i>Het laatste offer</i> zullen een vermiste archeoloog, een belangrijke archeologsche ontdekking in Egypte en een geheim dat de wereld versteld zal doen staan Birgits ooit zo beschermde leventje totaal op zijn kop zetten. Zij beleeft met Jef, die ze nog maar net heeft ontmoet, twee heftige nachten, waarna hij spoorloos verdwijnt. »
 
 
 
 
 

Het einde van de eenzaamheid
Het einde van de eenzaamheid door Benedict Wells
<p>Meer dan 75.000 exemplaren verkochtWanneer Jules Moreau na een ernstig motorongeluk in het ziekenhuis belandt, wordt hij geconfronteerd met her... »
 
 
 
 
 

Armeluiseten
Armeluiseten door Sylvia Witteman
Nestverlaters, armoedzaaiers, klaplopers en andere behoeftigen, opgelet: het kan ├ęcht, lekker eten voor weinig geld. Sylvia Witteman pleit al sinds jaar en dag ... »
 
 
 
 
 

De vijftiende affaire
De vijftiende affaire door James Patterson & Maxine Paetro
 »
 
 
 
 
 

Bloedwetten
Bloedwetten door Sophia Drenth
De opmars van gemaakten lijkt onstuitbaar in de vrijgevochten Neerlanden van de Stalen Eeuw. Volksvertegenwoordiger Roan Storm gaat over lijken om het gevaar va... »
 
 
 
 
 

Bergplaas
Bergplaas door Irene van Lippe-Biesterfeld
Inspirerend voor iedereen met interesse in natuur, filosofie en duurzaamheid. Het persoonlijke verhaal van Prinses Irene. Met een voorwoord van Claudia de Breij... »
 
 
 
 
 

De kraaienfluisteraar
De kraaienfluisteraar door Jacob Grey
<p>De 13-jarige Kra woont al zo lang hij zich kan herinneren in een boomhut met als enig gezelschap kraaien, waarmee hij heeft leren praten. Bij een toevallige ... »
 
 
 
 
 

Zonder gezicht
Zonder gezicht door Stefan Ahnhem
`Zonder gezicht is de literaire thriller van de Zweedse auteur Stefan Ahnhem. De eigenzinnige rechercheur Fabian Risk krijgt te maken met de moord op twee van... »
 
 
 
 
 

Het ziet er allemaal goed uit
Het ziet er allemaal goed uit door Anke ten Doeschate
'Het ziet er allemaal goed uit,' zei de gynaecoloog na elke echo. Maar Anke vermoedt al tijdens de zwangerschapscontroles dat er iets mis is met haar baby. Als ze vervolgens bevalt van een dochter met een uiterst zeldzame maagafwijking, wordt ze door de artsen en het verplegend personeel aan haar lot overgelaten. »