Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Bloeddorst
Bloeddorst door Mark van Dijk
Books of Fantasy, uitgever van oorspronkelijk Nederlandstalige fantasy, SF en horror, presenteert dit najaar het nieuwste boek van Mark van Dijk. Bloeddorst is een huiveringwekkende en spannende thrillerroman over kannibalisme in Nederland. »
 
 
 
 
 

Caleidoscoop
Caleidoscoop door Linda Jansma
Janine is succesvol ondernemer. Ze runt een grote club in de hoofdstad die iedere avond volle zalen trekt. Dan wordt haar man Albert voor de deuren van de club ... »
 
 
 
 
 

Doortrapt!
Doortrapt! door Joost Oost Lievense
John staat aan het hoofd van het machtige Coltridge kledingconcern in San Francisco, ooit opgericht door zijn grootvader. Zijn leven staat volledig op zijn k... »
 
 
 
 
 

Moord voor mij
Moord voor mij door Karen Rose
Er zijn al vijf meisjes vermoord. Eén meisje weet te ontsnappen en kan als de enige getuigen tegen de daders. Maar iemand doet er alles aan om haar het zwijgen op te leggen...

Ook Susannah Vartanian is in het verleden slachtoffer geweest van een geweldsdelict. »
 
 
 
 
 

De leerling
De leerling door Tess Gerritsen
Boston wordt geteisterd door een reeks schokkende misdaden die eindigen in ontvoering en dood. Het patroon suggereert dat er één man aan het werk is: seriemoordenaar Warren Hoyt, bijgenaamd 'De Chirurg', die echter onlangs achter de tralies is verdwenen. »
 
 
 
 
 

Sneeuwval
Sneeuwval door Tess Gerritsen
sneeuwval »
 
 
 
 
 

22-11-1963
22-11-1963 door Stephen King
Een `what if’-thriller die langzaam onder je huid kruipt en je niet meer loslaat22 november 1963: de moord op president J. F. Kennedy. Er zijn veel men... »
 
 
 
 
 

Het gezicht van de dood
Het gezicht van de dood door Cody Mcfadyen
‘**** Schrijvende Jeroen Bosch creëert hel op aarde.’ – Crimezone.nl<br/><br/>Een huiveringwekkende confrontatie met het ultieme kwaad<br/><br/>Het eerste wat ik ruik is moord.<br/>Een schrijver heeft me eens gevraagd hoe moord ruikt. »
 
 
 
 
 

Schreeuw voor mij
Schreeuw voor mij door Karen Rose
In een kleine Amerikaanse stad wordt het naakte, in een deken gewikkelde lichaam van een jonge vrouw gevonden die op brute wijze is vermoord. Haar gezicht is er... »
 
 
 
 
 

Sterf voor mij
Sterf voor mij door Karen Rose
<b>Nader mij...</b>
Op een besneeuwd veld in Philadelphia doet rechercheur Vito Ciccotelli een uiterst macabere ontdekking wanneer hij op het graf stuit van ... »