Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» »
 Wat communiceren betekent
Wat communiceren betekent door Frank Regtvoort
Dit essay vertelt het universele verhaal van communiceren: wat het is en wat het doet. Het verhaalt over werk van bedrijven en (overheids)organisaties dat beroe... »
 
 
 
 
 

Research Methods for Business
Research Methods for Business door StudentsOnly
Ethical issues relating to research and the aspects of business datacollection and data analysis are integrated throughout the book. The issuesin crossnational research in sampling and data collection are thoroughlydiscussed. The qualitativequantitative aspects of research are broughttogether through a case study on the final chapter. »
 
 
 
 
 

De vrije vlucht der hersens
De vrije vlucht der hersens door J. van Pelt
 »
 
 
 
 
 

Interne communicatie
Interne communicatie door M. Nieuwenhuizen
Goede interne communicatie is minstens zo belangrijk als een goede externe communicatie. Het is er zelfs een voorwaarde voor. Goed geïnformeerde werknemers zeg... »
 
 
 
 
 

Zien
Zien door Hilde Roothart
Wie naar trends kijkt constateert dat trends elkaar in een steeds sneller tempo opvolgen en dat er oneindig veel verschillende trends zijn. Wie trends ziet, weet dat sommige trends heel langzaam maar ingrijpend ons leven veranderen en weet ook wat de gevolgen van ontwikkelingen voor de toekomst zijn. »
 
 
 
 
 

Media, technologie & innovatie
Media, technologie & innovatie door Bastiaan Baccarne & Lieven De Marez
 »
 
 
 
 
 

Kleintje Besluit met CONSENT - pubers
Kleintje Besluit met CONSENT - pubers door Baudy Wiechers
 »
 
 
 
 
 

Voorlichting en verandering
Voorlichting en verandering door Kok
 »
 
 
 
 
 

100% consistent
100% consistent door Bas van Glabbeek, Ilse van Ravenstein & Mark van Vuuren
Iedereen kent ze wel: de pijnlijke voorbeelden van organisaties die het één zeggen en het ander doen. Zo'n gapend gat tussen expliciete en impliciete communicat... »
 
 
 
 
 

HJ Schoo
HJ Schoo door Liesbeth Wytzes & Marc Chavannes
HJ Schoo,Over leven, denken en werk van een humaan radicaal realistMarc Chavannes en Liesbeth Wytzesschetsen niet alleen het turbulenteleven van journalist en e... »