Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
»
 Geef me de ruimte
Geef me de ruimte door Thea Beckman
... »
 
 
 
 
 

Spijt!
Spijt! door Carry Slee
Jochem is het mikpunt van getreiter op school. David doet<br/>er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen. Op een<br/>ochtend krijgen ze van de rector te horen dat Jochem na de<br/>klassenavond niet is thuisgekomen. David voelt zich schuldig. »
 
 
 
 
 

Perenbomen bloeien wit
Perenbomen bloeien wit door Gerbrand Bakker
De tweeling Klaas en Kees en hun jongere broer Gerson spelen vaak ‘zwart‘, een spel waarbij de belangrijkste regel is dat zij hun ogen niet open mogen doen.
Als de broers met hun vader en de hond Daan op een zondagmorgen met z’n allen in de auto zitten op weg naar opa en oma, verandert hun leven met harde klap. »
 
 
 
 
 

Vijf
Vijf door Ursula Poznanski
In de vroege ochtendmist wordt in een weiland het lichaam van een vrouw gevonden. Ze is vermoord, en op haar voetzolen zijn coördinaten getatoeëerd. Bij die a... »
 
 
 
 
 

Schaduwkus
Schaduwkus door Richelle Mead
Lissa Dragomir, prinses van de Moroi, is een sterfelijke vampier die onlosmakelijk verbonden is met de magie van de aarde. Ze moet te allen tijde beschermd w... »
 
 
 
 
 

Morgenrood
Morgenrood door Stephenie Meyer
'Je hoeft niet bang te zijn,' mompelde ik. 'Wij horen bij elkaar.' Ik werd helemaal overweldigd door de waarheid van mijn eigen woorden. Dit moment was zo perfe... »
 
 
 
 
 

De IJzerkoningin
De IJzerkoningin door Julie Kagawa
The Iron Fey 3: Mijn naam is Meghan Chase. Ik dacht dat het voorbij was. Dat Ash en ik eindelijk samen konden zijn nu we allebei verbannen zijn uit Nimmernimmer... »
 
 
 
 
 

Het onzichtbare licht
Het onzichtbare licht door Evert Hartman
Als Leny helemaal alleen langs de plas achter hun boerderij loopt, wordt ze onweerstaanbaar naar het water getrokken. Ze ziet iets zó angstaanjagends, dat z... »
 
 
 
 
 

Onkruid en de bloem
Onkruid en de bloem door Campert
dagboek van een verslaafd meisje... »
 
 
 
 
 

Meester van de zwarte molen (Krabat)
Meester van de zwarte molen (Krabat) door Otfried Preussler
Krabat belandt als leerling op een molen diep in de sombere bossen van Bohemen. De molen blijkt een school voor zwarte kunst te zijn en de molenaar is Meester i... »