Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Het onzichtbare licht door Evert Hartman

- Het onzichtbare licht
 
 
 
 
 
(5)

Dit is een van mijn favoriete jeugdboeken, omdat Evert Hartman het zo goed geschreven heeft. Het boek gaat over het meisje Leny die dingen "ziet". Zo ziet ze... »

Boeken zoals Het onzichtbare licht door Evert Hartman

Gevangenis met een open deur
Gevangenis met een open deur
Oud-commissaris Keizer maakt zich al jaren grote zorgen over de jongeren die zich aansluiten bij de sekte 'The Living Souls'. Hij wil bewijzen dat de sekte misdadig is en hij vindt drie jongeren bereid om in de sekte te infiltreren. Lukt... »
Vechten voor overmorgen
Vechten voor overmorgen
Vechten voor overmorgenEvert Hartman Velen, vooral jongeren, protesteren tegen de onleefbaarheid en de vergiftiging van het milieu. Een milieubewuste regering zorgt voor een grote ommezwaai. Er worden veel veranderingen doorgevoerd, maar... »
Kinderen van Moeder Aarde
Kinderen van Moeder Aarde
TRILOGIE OVER DE TOEKOMST - DEEL I Zes eeuwen na de Derde Wereldoorlog. De aarde is door een kernoorlog gekanteld en bijna ver-woest. Het ijs op het vroegere Groenland, nu Thule geheten, is gesmolten en het land heeft een heerlijk klimaa... »

Prikbord

Chantal
Chantal heeft Het onzichtbare licht door Evert Hartman toegevoegd aan haar verlanglijst.
7 Mei 2014, 7:27:24
Het onzichtbare licht
Tanja
Tanja heeft Het onzichtbare licht door Evert Hartman toegevoegd aan haar verlanglijst.
29 September 2013, 16:48:40
Het onzichtbare licht
nic76
nic76 heeft het boek Het onzichtbare licht toegevoegd aan de plank Kinderboeken.
Als Leny helemaal alleen langs de plas achter hun boerderij loopt, wordt ze onweerstaanbaar naar het water getrokken. Ze ziet iets zó angstaanjagends, dat z...
26 Juni 2013, 11:24:46
Het onzichtbare licht