Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Populaire boeken

 
» » »
 Vergeet mij niet
Vergeet mij niet door Anja Feliers
Pijnlijk herkenbare emoties die je niet loslaten... Een snikhete zomer. Als Wim na een lange dag op kantoor weer naar huis wil vertrekken, treft hij zijn zoontj... »
 
 
 
 
 

Moederziel
Moederziel door Marelle Boersma
Myrna lijdt aan ms. Toch probeert ze zo onafhankelijk mogelijk te functioneren. Als er een nieuwe liefde in haar leven komt, voelt ze zich beter dan ooit. Maar dochter Josje is niet gecharmeerd van haar moeders nieuwe vriend. Ze trekt bij Myrna in, om voor haar te zorgen. Zegt ze. Al snel neemt ze het hele huishouden over. De familieband wordt aangetrokken; strak en knellend. Dan wordt er in haar tuin een dode vrouw gevonden... »
 
 
 
 
 

Dochter van Lucifer
Dochter van Lucifer door Lisa Jackson
<p>Eve Renner is teruggekeerd naar New Orleans om het verleden te vergeten. Maar daar krijgt ze geen kans voor, want er begint een nieuwe reeks moorden. De sla... »
 
 
 
 
 

Koud hart
Koud hart door Tess Gerritsen
De nieuwe Tess Gerritsen<br/><br/>Het verleden heeft gruwelijke tentakels<br/><br/>Heden: Julia Hamill doet een afgrijselijke ontdekking in haar tuin: een begraven schedel – menselijk, vrouwelijk, en volgens patholoog-anatoom Maura Isles, met de onmiskenbare sporen van moord. »
 
 
 
 
 

Nickname
Nickname door Ingrid Oonincx
Intimiteiten en intriges op internet<br/><br/>Noor, Dagmar en Roos leren elkaar kennen via een chatbox. Al snel delen ze elkaars dagelijkse belevenissen. Ze blijken alledrie zo hun eigen geheimen te hebben die ze tijdens het chatten aan elkaar toevertrouwen. »
 
 
 
 
 

Bloed en veren
Bloed en veren door Max Bentow
Als de Berlijnse politiecommissaris Nils Trojan naar een plaats van delict wordt geroepen, treft hij een gruwelijk schouwspel aan: een jonge vrouw beroofd van h... »
 
 
 
 
 

Slaap zacht
Slaap zacht door Lisa Jackson
Zij ontwaakt in een duistere, afgesloten ruimte. Van boven komt het gedempte geluid van wreed gelach, gevolgd door kluiten die neerkletteren. Pure doodsangst... »
 
 
 
 
 

Het aandenken
Het aandenken door Tess Gerritsen
Al jarenlang blijkt er een perfect geconserveerde mummie in een kelder van het Crispin Museum in Boston te liggen. »
 
 
 
 
 

De zevende doodzonde
De zevende doodzonde door Lisa Jackson
HET VERLEDEN IS NOOIT VOLLEDIG VOORBIJ...
Abby Chastain is een vrouw die achtervolgd wordt door pijnlijke geheimen. »
 
 
 
 
 

De hel van octagon
De hel van octagon door Han Peeters
Ruud en Lysanne zijn door een lid van de illuminati naar een kasteel in de Belgische Ardennen gelokt. Hun voorgeschiedenis staat beschreven in ‘De Verscheurde V... »