Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Verleden in de weg door Bianca van Strien

- Verleden in de weg
 
 
 
 
 
(4)

Verleden in de weg is een ontroerende roman over Mirna zij leert een jongen kennen die herinnert aan haar jeugd. Mooi verhaal wat zich langzaam opbouwt,tot e... »

- Verleden in de weg
 
 
 
 
 
(4)

Zoals we van Bianca gewend zijn een boeiend verhaal over normale mensen met realistische problemen. Het verhaal wordt laag voor laag opgebouwd. De groeiende ... »

- Verleden in de weg
 
 
 
 
 
(3)

Een leuk boek voor tussendoor. Naar het eind toe vond ik het wel ietsjes langdradig doordat de meeste familieleden tegen de relatie zijn, hetzelfde patroon b... »

Boeken zoals Verleden in de weg door Bianca van Strien

Pokerface
Pokerface
Jennifer Luijkens (26) werkt als journalist bij een Limburgse krant die tweewekelijks in de regio verschijnt. Ze is vrijgezel en woont in een flat aan de rand van de stad. Ze heeft een kleine hond als metgezel die vrijwel overal mee naar... »
Zomerdroom
Zomerdroom
Als Sofie Kostadinos in verband met een familiekwestie halsoverkop naar Griekenland moet vertrekken, gaat hartsvriendin Marleen spontaan met haar mee.Het is immers maar voor een paar dagen? Al gauw blijkt dat de familiekwestie heel wat i... »
Een moeilijke start
Een moeilijke start
Na het mislopen van haar relatie zit Tabea Rensenbrink er niet op te wachten weer verliefd te worden. Toch gebeurt het: één blik in de ogen van de vijftien maanden oude Jonas en ze is verkocht. Ook van zijn vader is ze diep onder de in... »

Prikbord

Heidi
Heidi heeft Verleden in de weg door Bianca van Strien toegevoegd aan haar verlanglijst.
3 November 2012, 10:24:49
Verleden in de weg
bibi_92
bibi_92 heeft Verleden in de weg door Bianca van Strien toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

18 December 2011, 12:26:44
Verleden in de weg
bibi_92
bibi_92 is nu Verleden in de weg door Bianca van Strien aan het lezen.
“”
13 December 2011, 20:41:52
Verleden in de weg