Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Verbroken door Karin Slaughter

- Verbroken
 
 
 
 
 
(5)

Absoluut geweldig! »

- Verbroken
 
 
 
 
 
(5)

Goed zelfstandig leesbaar, gezien het een boek uit een serie is. Als je eenmaal begint wordt wegleggen lastig, zoals bij de meeste Slaughters. Spannend en me... »

- Verbroken
 
 
 
 
 
(4)

Sarah Linton keert na lange tijd voor een vakantie terug naar Grand County, waar ze geconfronteerd wordt met Lena Adams, de vrouw ze verantwoordelijk houdt v... »

Boeken zoals Verbroken door Karin Slaughter

Genesis
Genesis
De zevenjarige Alice moet van haar vader elke dag tegen haar zin naar skiles. Op een mistige ochtend zondert zij zich af van haar skiklasje en besluit ze de afdaling alleen te maken, maar ze komt ten val en raakt voor de rest van haar le... »
Triptiek
Triptiek
Wanneer rechercheur Michael Ormewood voor een moordzaak naar de beruchte wijk Grady Homes gaat, wordt hij geconfronteerd met het gruwelijk toegetakelde lichaam van Aleesha Monroe. Het blijkt te gaan om een nieuw geval uit een serie verge... »
Een lichte koude huivering
Een lichte koude huivering
Op de campus van een universiteit vinden enkele studenten onder mysterieuze omstandigheden de dood. Terwijl kinderarts en lijkschouwer Sara Linton het eerste lichaam onderzoekt, wordt haar zus Tessa aangevallen. Sara s ex-man Jeffrey Tol... »

Prikbord

Peter
Peter heeft Verbroken door Karin Slaughter toegevoegd aan zijn verlanglijst.
13 November 2017, 17:32:33
Verbroken
Chantal
Chantal heeft Verbroken door Karin Slaughter toegevoegd aan haar verlanglijst.
3 November 2016, 7:33:08
Verbroken
alma4
alma4 heeft Verbroken door Karin Slaughter toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

26 Oktober 2016, 19:51:13
Verbroken