Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Genesis door Karin Slaughter

- Genesis
 
 
 
 
 
(5)

Wat een gruwelijk boek! Het verhaal vond ik absoluut spannend, origineel en onvoorspelbaar! Behoort voor mij tot een van de beste Slaughters tot nu toe! »

- Genesis
 
 
 
 
 
(4)

Heerlijk boek om te lezen. Verrassend en onvoorspelbaar. »

- Genesis
 
 
 
 
 
(3)

Ik heb tot nu toe alle boeken van de Sara Linton reeks in de juiste volgorde gelezen maar dit boek viel me wat tegen. De eerste 100 pagina's lezen vlot weg d... »

Boeken zoals Genesis door Karin Slaughter

Verbroken
Verbroken
Sara Linton keert na lange tijd voor een vakantie terug naar Frant County. Daar wordt ze ongewild geconfronteerd met de verdrinkingsdood van een jonge, mooie studente. De verdachte, een zwakbegaafde jongen en iemand uit haar verleden, pl... »
Genesis
Genesis
Na de gruweldaad die haar leven in Grant County totaal heeft verwoest, is Sara Linton naar Atlanta gevlucht. Ze is een nieuw leven begonnen en werkt in een ziekenhuis, waar op een dag een zwaar mishandelde vrouw met spoed wordt binnengeb... »
Zoenoffer
Zoenoffer
Een duister geheim werpt een schaduw over Grant County als de dertienjarige Jenny zich moedwillig laat neerschieten door politiecommissaris Jeffrey Tolliver. Bij de lijkschouwing doet kinderarts Sara Linton een schokkende ontdekking die ... »

Prikbord

M-aartjee
M-aartjee heeft een recensie geschreven over Genesis door Karin Slaughter.
“Wat een gruwelijk boek! Het verhaal vond ik absoluut spannend, origineel en onvoorspelbaar! Behoort voor mij tot een van de beste Slaughters tot nu toe!” »
Score :
 
 
 
 
 

17 Februari 2015, 13:15:37
Genesis
M-aartjee
M-aartjee heeft haar persoonlijke top 10 aangepast.
  1. De diefstal van mijn jeugd
  2. De jongen in de gestreepte pyjama
  3. Sneeuwval
16 Februari 2015, 11:06:26
M-aartjee
M-aartjee heeft Genesis door Karin Slaughter toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

16 Februari 2015, 10:10:37
Genesis