Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Onderhuids door Nicci French

- Onderhuids
 
 
 
 
 
(5)

weldig boek hoor tot nu toe heb ik ze allemal al gehad »

- Onderhuids
 
 
 
 
 
(4)

Ik heb dit boek met veel plezier gelezen. Ik ben fan van Nicci French en vond dit weer een superboek. Het was lekker spannend en weer een originele verhaalli... »

- Onderhuids
 
 
 
 
 
(4)

Lekker spannend boek en ik heb er van genoten! »

Boeken zoals Onderhuids door Nicci French

Haar naam was Sarah
Haar naam was Sarah
De tienjarige Sarah wordt samen met haar ouders opgepakt en naar het wielerstadion in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Niemand heeft echter gezien dat Sarah haar kleine broertje Michel in een kledin... »
De Da Vinci code
De Da Vinci code
In Parijs loopt kunsthistoricus Robert Langdon een afspraak met de conservator van het Louvre mis; hij blijkt kort daarvoor te zijn vermoord. Voor de politie is Langdon de belangrijkste verdachte: voordat de man stierf schreef hij nameli... »
Alles te verliezen
Alles te verliezen
Claires leven is geslaagd, maar haar verleden is niet smetteloos. Niemand weet dat ze een relatie heeft gehad met een beruchte crimineel. Na tien jaar cel is hij weer op vrije voeten en hij is niet van plan om zijn oude vriendin op te ge... »

Prikbord

Peter
Peter heeft het boek Onderhuids toegevoegd aan de plank Nicci French.
'Vrouwen. In de zomer bespied ik hen, ik ruik hen en ik hou hen in gedachten. Ze kijken naar hun spiegelbeeld in winkelruiten, terwijl ze hun buik intrekken en ...
13 November 2017, 15:24:48
Onderhuids
Peter
Peter heeft Onderhuids door Nicci French toegevoegd aan zijn collectie.
13 November 2017, 15:24:33
Onderhuids
Liesbeth
Liesbeth heeft Onderhuids door Nicci French toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

23 April 2017, 10:29:24
Onderhuids