Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Nieuwe buren door Saskia Noort

- Nieuwe buren
 
 
 
 
 
(5)

Als je nog niet eerder een boek van Saskia Noort gelezen hebt, kan het verhaal misschien rauw op je dak vallen. Het boek snijdt onderwerpen aan die provocere... »

- Nieuwe buren
 
 
 
 
 
(4)

Leest makkelijk weg. Goede opbouw. Wel jammer dat ik de serie al had gezien en me geen eigen beeld kon vormen van de hoofdpersonen. »

- Nieuwe buren
 
 
 
 
 
(4)

Vooral het begin en eind zijn zenuwslopend. Fantastisch geschreven, bovendien is het ook eigentijds en brutaal met enkele erotische fragmenten. »

Boeken zoals Nieuwe buren door Saskia Noort

De verbouwing
De verbouwing
Mathilde, succesvol plastisch chirurg, opent haar privékliniek. Ze lijkt aan de vooravond te staan van wat een glansrijk vervolg van haar carrière moet worden. Mathilde is als vrouw in elk opzicht geslaagd te noemen: ze is slim, combin... »
Blauw water
Blauw water
Als Lisa in haar tuin de was ophangt, staat er plotseling een ontsnapte tbs’er voor haar neus. Vluchten is geen optie omdat ze het leven van haar dochter Anouk niet in gevaar wil brengen. Er volgt een angstaanjagende en zenuwslopende we... »
Het laatste offer
Het laatste offer
Een vermiste archeoloog en een belangrijke archeologische ontdekking in Egypte zetten Birgits ooit zo beschermde leventje totaal op zijn kop. 'Een pakkende actiethriller, die het midden houdt tussen Dan Brown en het onvolprezen Raiders o... »

Prikbord

Shadira
Shadira heeft een recensie geschreven over Nieuwe buren door Saskia Noort.
“Als je nog niet eerder een boek van Saskia Noort gelezen hebt, kan het verhaal misschien rauw op je dak vallen. Het boek snijdt onderwerpen aan die provocerend ...” »
Score :
 
 
 
 
 

27 Januari 2018, 19:43:32
Nieuwe buren
Shadira
Shadira heeft Nieuwe buren door Saskia Noort toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

27 Januari 2018, 19:43:09
Nieuwe buren
Catherine
Catherine heeft Nieuwe buren door Saskia Noort toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

12 April 2017, 14:49:56
Nieuwe buren