Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Labyrint door Henning Mankell

- Labyrint
 
 
 
 
 
(4)

Louise Rehnström is officier van Justitie. Ze groeide op in een afgelegen dorp in Zweden. Haar vader trok nog niet zo lang geleden de bossen in om nooit ter... »

Boeken zoals Labyrint door Henning Mankell

De blinde muur
De blinde muur
Het achtste avontuur van de onovertroffen inspecteur Wallander De blinde muur begint met een dode man bij een bankautomaat en de wrede moord op een taxichauffeur. Een verband tussen de twee doden lijkt er niet te zijn, maar tijdens het ... »
De witte leeuwin
De witte leeuwin
Het derde avontuur van de onovertroffen inspecteur Wallander Met de moord op makelaar Louise Åkerblom komt Kurt Wallander voor een van de ingewikkeldste opgaven uit zijn loopbaan te staan. Op de plaats van de misdaad wordt een vinger g... »
De vijfde vrouw
De vijfde vrouw
Terug van een vakantie in Rome valt inspecteur Kurt Wallander in de dagelijkse routine van autodiefstallen en inbraken. Totdat ene Holger Eriksson dood wordt aangetroffen, gespiest op negen bamboepalen. Daar blijft het niet bij. Nog twee... »

Prikbord

George
George heeft Labyrint door Henning Mankell getipt.
“Als je meer wilt weten over de moeilijkheden die een vasthoudende rechercheur moet overwinnen en wilt begrijpen hoe '(v)aardige' projectontwikkelaars te werk ga...” »
11 maanden geleden
Labyrint
George
George heeft een recensie geschreven over Labyrint door Henning Mankell.
“Louise Rehnström is officier van Justitie. Ze groeide op in een afgelegen dorp in Zweden. Haar vader trok nog niet zo lang geleden de bossen in om nooit terugge...” »
Score :
 
 
 
 
 

11 maanden geleden
Labyrint
George
George heeft Labyrint door Henning Mankell toegevoegd aan zijn gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

10 Mei 2018, 9:47:45
Labyrint