Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Midzomermoord
Midzomermoord
Kurt Wallander moet op zoek naar drie jonge mensen die na Midzomernacht spoorloos zijn verdwenen. Er komt weliswaar een levensteken uit Hamburg, maar daar is... »
 
 
 
 
 

De terugkeer van de dansleraar
De terugkeer van de dansleraar
Grootse misdaadroman<br/><br/>Politie-inspecteur Stefan Lindman onderzoekt de moord op zijn gepensioneerde ex-collega Herbert Molin en vindt op de plaats van... »
 
 
 
 
 

Dwaalsporen
Dwaalsporen
Rituele moorden, smokkel en seksueel misbruik van jonge meisjes<br/>Terwijl inspecteur Kurt Wallander verlangend uitziet naar een rustige zomervakantie, slaa... »
 
 
 
 
 

De witte leeuwin
De witte leeuwin
Het derde avontuur van de onovertroffen inspecteur Wallander

Met de moord op makelaar Louise Ã…kerblom komt Kurt Wallander voor een van de ingewikkeldste op... »
 
 
 
 
 

Kennedy's brein
Kennedy's brein
'Kennedy's brein is de toe nu belangrijkste misdaadroman van Henning mankell.' - Aftonbladet »
 
 
 
 
 

Kennedy s brein
Kennedy s brein
Archeologe Louise Cantor treft haar zoon Henrik dood aan. Volgens de politie is het zelfmoord, maar Louise weet zeker dat Henrik nooit de hand aan zichzelf z... »
 
 
 
 
 

Daniel
Daniel
 »
 
 
 
 
 

Daniel zoon van de wind
Daniel zoon van de wind
Eind negentiende eeuw treft Bengler, een Zweedse avonturier en gesjeesde student, in een Afrikaanse handelspost een ondervoed Bosjesmannenjongetje aan. Bengl... »
 
 
 
 
 

Voor de vorst
Voor de vorst
Tussen Linda Wallander en haar vader Kurt ontstaat wrevel wanneer Linda er bij haar vader op aandringt de verdwijning van haar jeugdvriendin Anna serieus te ... »