Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Midzomermoord
Midzomermoord
Kurt Wallander moet op zoek naar drie jonge mensen die na Midzomernacht spoorloos zijn verdwenen. Er komt weliswaar een levensteken uit Hamburg, maar daar is... »
 
 
 
 
 

De terugkeer van de dansleraar
De terugkeer van de dansleraar
Grootse misdaadroman<br/><br/>Politie-inspecteur Stefan Lindman onderzoekt de moord op zijn gepensioneerde ex-collega Herbert Molin en vindt op de plaats van... »
 
 
 
 
 

Dwaalsporen
Dwaalsporen
Rituele moorden, smokkel en seksueel misbruik van jonge meisjes<br/>Terwijl inspecteur Kurt Wallander verlangend uitziet naar een rustige zomervakantie, slaa... »
 
 
 
 
 

De witte leeuwin
De witte leeuwin
Het derde avontuur van de onovertroffen inspecteur WallanderMet de moord op makelaar Louise Ã…kerblom komt Kurt Wallander voor een van de ingewikkeldste opga... »
 
 
 
 
 

Kennedy's brein
Kennedy's brein
Verwikkeld in een heftige strijd tegen aids en de meedogenloze, op winst beluste medische industrie wordt Henrik plotseling dood aangetroffen. Zijn moeder, L... »
 
 
 
 
 

Daniel
Daniel
 »
 
 
 
 
 

Daniel zoon van de wind
Daniel zoon van de wind
Eind negentiende eeuw treft Bengler, een Zweedse avonturier en gesjeesde student, in een Afrikaanse handelspost een ondervoed Bosjesmannenjongetje aan. Bengl... »
 
 
 
 
 

Kennedy s brein
Kennedy s brein
Archeologe Louise Cantor treft haar zoon Henrik dood aan. Volgens de politie is het zelfmoord, maar Louise weet zeker dat Henrik nooit de hand aan zichzelf z... »
 
 
 
 
 

Voor de vorst
Voor de vorst
Linda Wallander in de voetsporen van haar vader<br/><br/>Tussen Linda Wallander en haar vader Kurt ontstaat wrevel wanneer Linda er bij haar vader op aandrin... »