Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Honden van Riga door Henning Mankell

- Honden van Riga
 
 
 
 
 
(4)

Het tweede boek dat ik van deze schrijver leest. En ook deze heb ik weer snel uitgelezen. Een detective met politieke ondertoon. »

Boeken zoals Honden van Riga door Henning Mankell

Moordenaar zonder gezicht
Moordenaar zonder gezicht
Kurt Wallander onderzoekt de wrede moord op een boerenechtpaar. Hij merkt al snel dat er vertrouwelijke informatie naar buiten lekt. Informatie die asielzoekers in een kwaad daglicht plaatst. Angstvallig mijdt hij de publiciteit om racis... »
Dwaalsporen
Dwaalsporen
Het vijfde avontuur van de onovertroffen inspecteur Wallander Kurt Wallander kijkt verlangend uit naar een rustige zomervakantie. Een alarmerend telefoontje van een boer verstoort echter zijn plannen. De boer vertelt dat zich in zijn bl... »
De vijfde vrouw
De vijfde vrouw
Terug van een vakantie in Rome valt inspecteur Kurt Wallander in de dagelijkse routine van autodiefstallen en inbraken. Totdat ene Holger Eriksson dood wordt aangetroffen, gespiest op negen bamboepalen. Daar blijft het niet bij. Nog twee... »

Prikbord

Geralien
Geralien heeft een recensie geschreven over Honden van Riga door Henning Mankell.
“Het tweede boek dat ik van deze schrijver leest. En ook deze heb ik weer snel uitgelezen. Een detective met politieke ondertoon. ” »
Score :
 
 
 
 
 

9 maanden geleden
Honden van Riga
Geralien
Geralien heeft Honden van Riga door Henning Mankell toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

9 maanden geleden
Honden van Riga
Marianne
Marianne heeft Honden van Riga door Henning Mankell toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

23 April 2018, 11:57:17
Honden van Riga