Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Dwaalsporen door Henning Mankell

- Dwaalsporen
 
 
 
 
 
(4)

ik vind het een prachtig boek,spannend,verrassende verhaallijnen,heel moeilijk om neer te leggen als je eenmaal aan het lezen bent.Hoe het afloopt?Ga maar le... »

- Dwaalsporen
 
 
 
 
 
(4)

Dit is het tweede boek wat ik lees over de personage Kurt Wallander.Het boek telt ruim 500blz toch boeit het verhaal tot het einde.Meerdere moorden,zelfmoord... »

Boeken zoals Dwaalsporen door Henning Mankell

Moordenaar zonder gezicht
Moordenaar zonder gezicht
Kurt Wallander onderzoekt de wrede moord op een boerenechtpaar. Hij merkt al snel dat er vertrouwelijke informatie naar buiten lekt. Informatie die asielzoekers in een kwaad daglicht plaatst. Angstvallig mijdt hij de publiciteit om racis... »
Honden van Riga
Honden van Riga
Het tweede avontuur van de onovertroffen inspecteur Wallander Op een winterse dag spoelt een rubbervlot met twee dode mannen aan op de zuidkust van het Zweedse Sk√•ne. Na een anonieme tip stelt de politie een onderzoek in. De mannen zij... »
De vijfde vrouw
De vijfde vrouw
Terug van een vakantie in Rome valt inspecteur Kurt Wallander in de dagelijkse routine van autodiefstallen en inbraken. Totdat ene Holger Eriksson dood wordt aangetroffen, gespiest op negen bamboepalen. Daar blijft het niet bij. Nog twee... »

Prikbord

Marijk63
Marijk63 heeft Dwaalsporen door Henning Mankell toegevoegd aan haar collectie.
29 Mei 2014, 17:37:09
Dwaalsporen
Marijk63
Marijk63 heeft Dwaalsporen door Henning Mankell toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

29 Mei 2014, 15:26:26
Dwaalsporen
Antoinette
Antoinette heeft het boek Dwaalsporen toegevoegd aan de plank Thrillers.
Rituele moorden, smokkel en seksueel misbruik van jonge meisjes<br/>Terwijl inspecteur Kurt Wallander verlangend uitziet naar een rustige zomervakantie, slaat i...
30 Maart 2014, 22:58:56
Dwaalsporen