Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Het ijshuis door Minette Walters

- Het ijshuis
 
 
 
 
 
(4)

Toch weer heel anders dan de scandinavische crimis die ik ook heel graag lees. Ik zeg ook, want dit boek zit goed in elkaar. Een sterke engelse dectective!! »

- Het ijshuis
 
 
 
 
 
(5)

Wanneer je fan bent van psychologische thrillers a la Ruth Rendell en Elizabeth George kun je Minette Walters niet overslaan. Schuld en boete, slachtoffer of... »

- Het ijshuis
 
 
 
 
 
(5)

Het tweede boek dat ik van deze schrijfster heb gelezen en waarmee ik haar voorgoed heb geadopteerd. Hoewel er boeken verschenen zijn die ik iets minder goed... »

Boeken zoals Het ijshuis door Minette Walters

Vossenhuid
Vossenhuid
Ailsa Lochyer-Fox wordt in Shenstead dood in haar tuin gevonden. De verdenking gaat uit naar haar echtgenoot, kolonel James Lockyer-Fox. En hoewel de patholoog-anatoom constateert dat Ailsa een natuurlijke dood is gestorven, houden de ro... »
Klassemoord
Klassemoord
Op het kerkhof van Stoke Poges wordt het levenloze lichaam van een jongen gevonden: Matthew Whately, dertien jaar oud, ligt daar, naakt en overduidelijk gemarteld. Is hij in handen van een sadistische seksmaniak gevallen? Het spoor leidt... »

Prikbord

Miriam
Miriam heeft een recensie geschreven over Het ijshuis door Minette Walters.
“Toch weer heel anders dan de scandinavische crimis die ik ook heel graag lees. Ik zeg ook, want dit boek zit goed in elkaar. Een sterke engelse dectective!!” »
Score :
 
 
 
 
 

1 Juli 2014, 20:21:42
Het ijshuis
Miriam
Miriam heeft Het ijshuis door Minette Walters toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

1 Juli 2014, 20:16:58
Het ijshuis
Moony
Moony heeft het boek Het ijshuis toegevoegd aan de plank Thrillers.
Uit de pers:
‘Prachtig geschreven en vernuftig geconstrueerd.’ NRC Handelsblad
‘Originele invalshoeken…cynische dialogen.’ de Volkskrant
‘In ademben...

30 April 2013, 17:34:38
Het ijshuis