Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Vossenhuid door Minette Walters

- Vossenhuid
 
 
 
 
 
(2)

Matig verhaal, slecht geschreven. Sommige stukken erg uitgekauwd, andere delen (met name aan het einde) gaan veel te snel. Verwarrende personagebeschrijvinge... »

- Vossenhuid
 
 
 
 
 
(5)

Ik ben al jaren een fan van deze schrijfster, omdat ze een spannend verhaal weet te combineren met maatschappelijke thema's waar elke gemeenschap vroeg of la... »

Boeken zoals Vossenhuid door Minette Walters

Het IJshuis
Het IJshuis
Op het landgoed Streech Grange wonen eigenares Phoebe Maybury en haar twee vriendinnen Anne en Diana. Op een dag vindt hun tuinman een lijk in het al jaren ongebruikte ijshuis achter in de tuin.
Hoofdinspecteur Walsh en zijn assiste... »
De vorm van slangen
De vorm van slangen
Ruim twintig jaar geleden stierf in een keurige woonwijk in het regenachtige westen van Londen een zwarte vrouw in een goot. Ze werd 'Gekke Annie' genoemd en door haar buren met de nek aangekeken. De politie registreerde haar dood als ... »

Prikbord

Bonnie
Bonnie heeft Vossenhuid door Minette Walters toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

16 September 2014, 7:45:36
Vossenhuid
Heidi
Heidi heeft Vossenhuid door Minette Walters toegevoegd aan haar verlanglijst.
15 Oktober 2012, 10:39:10
Vossenhuid
José
José heeft een recensie geschreven over Vossenhuid door Minette Walters.
“Matig verhaal, slecht geschreven. Sommige stukken erg uitgekauwd, andere delen (met name aan het einde) gaan veel te snel. Verwarrende personagebeschrijvingen. ...” »
Score :
 
 
 
 
 

15 Juni 2012, 16:33:35
Vossenhuid