Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Herinneringen van een engelbewaarder door Willem Frederik Hermans

Vogelvlucht
Vogelvlucht
Inez van Dullemen heeft de kracht en de verbeelding om haar lange leven en zestigjarig schrijverschap onder de loep te nemen. In deze memoires doet ze dat met die onuitwisbare poëtische toon die haar zo eigen is. Ze wisselt dagboekblade... »
De Haagse romans set
De Haagse romans set
bevat : Eline Vere ; De boeken der kleine zielen ; Van oude menschen, de dingen, die voorbij gaan... »
De hemel van Hollywood
De hemel van Hollywood
De hemel van HollywoodNa een gevangenisstraf wegens fraude keert Tom Green terug naar Hollywood. Hij bezit honderdnegenentachtig dollar. De definitieve ondergang nadert. Met twee andere aan lager wal geraakte Amerikaanse acteurs lijkt hi... »
Als u mij wilt verschonen
Als u mij wilt verschonen
BBLiterair. OVER MARTEN TOONDER: Marten Toonder werd in 1912 in Rotterdam geboren en... »
Net wat ik al dacht (luxe editie)
Net wat ik al dacht (luxe editie)
Net wat ik al dacht (luxe editie) »
Het blauwe boekje
Het blauwe boekje
Onmisbare stijlgids! Het Blauwe Boekje is de referentiegids voor moderne omgangsvormen. Met alles wat u moet weten over manieren, eten, drinken en kleding. • A-Z over eten, drinken, kleding, communiceren en manieren in het echte en... »
Terug in Rome
Terug in Rome
In dit boek vervolgt Rosita Steenbeek de avontuurlijke omzwervingen door deze zo gelaagde stad, die ze begon in het zeer succesvolle Thuis in Rome. Belevenissen in het heden worden afgewisseld met gebeurtenissen in het antieke Rome. Ze e... »