Boek
Hoe drukker we ons maken over gezonde voeding, hoe ongezonder we worden. Nooit eerder werd er zo veel aandacht besteed aan wat we eten als nu. Het is dan ook vreemd dat veel van wat we eten eigenlijk geen voedsel is, maar een eetbare, voedselachtige substantie - niet langer het product van de natuur maar van wetenschap, geproduceerd in een fabriek en niet op het land.Michael Pollan roept op om weer zelf na te denken over wat we eten:- Eet echt eten, niet te veel, vooral planten- Eet alleen dieren die zelf goed gegeten hebben- Koop geen verpakkingen waar gezondheidsclaims op staan- Eet zoveel junkfood als u wilt zolang u het maar zelf kookt'Een levendig geschreven boek van onschatbare waarde.'- The New York Times «
Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Er zijn nog geen recensies voor dit boek.