Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals Duivelsveer door Minette Walters

Pokerface
Pokerface
Jennifer Luijkens (26) werkt als journalist bij een Limburgse krant die tweewekelijks in de regio verschijnt. Ze is vrijgezel en woont in een flat aan de rand van de stad. Ze heeft een kleine hond als metgezel die vrijwel overal mee naar... »
Het IJshuis
Het IJshuis
Op het landgoed Streech Grange wonen eigenares Phoebe Maybury en haar twee vriendinnen Anne en Diana. Op een dag vindt hun tuinman een lijk in het al jaren ongebruikte ijshuis achter in de tuin.
Hoofdinspecteur Walsh en zijn assiste... »
Koud bloed
Koud bloed
Het rustig gelegen stadje Tranquility lijkt de perfecte woonplaats voor dokter Claire Elliot, die na de dood van haar man rust zoekt in haar leven en dat van haar zoon Noah. Als Claire haar nieuwe praktijk opent, wil ze eerst het vertrou... »
De kroongetuige
De kroongetuige
De kroongetuige is zowel een roman als een thriller. In de eerste plaats is het een roman over (vergeefse) liefde, over jaloezie en vooral over een huwelijk dat wordt bedreigd door kinderloosheid. In de tweede plaats handelt het... »
Kort Amerikaans
Kort Amerikaans

In 1962 verscheen bij Meulenhoff Kort Amerikaans, de inmiddels klassiek geworden debuutroman van Jan Wolkers over een jongen die in de Tweede Wereldoorlog onderduikt om aan de Arbeitseinsatz te ontkomen. Zonder dat de dreiging van de ... »

Zout op mijn huid
Zout op mijn huid
Zout op mijn huid, de meeslepende, inmiddels
klassieke roman over de onbegrensde liefde tussen
een intellectuele vrouw en een zeeman, beleeft dit
jaar zijn 50ste druk!

George is een intellectuele Parisienne, Gauvain ... »
Verborgen gebreken
Verborgen gebreken
Met wat Christine Jansen op haar geweten heeft zit er niets anders op dan van huis weg te lopen. In paniek verstopt zij zich met haar kleine broertje in de auto van een wildvreemde. Ze is tien jaar oud en wil spoorloos verdwijnen. Achter... »
De verborgen geschiedenis van Courtillon
De verborgen geschiedenis van Courtillon
Een vreemdeling arriveert in Courtillon, een slaperig dorpje in de Franse provincie. Het lijkt er vredig en de tijd is er stil blijven staan. Precies de juiste plek voor de vreemdeling, die in stilte een ongelukkige liefdesaffaire wil ve... »
De onderstroom
De onderstroom
Nicci GerardDe onderstroomEen prachtige roman over liefde, leven, vergeving en herinneringen.Edie Jennings groeit op in de schaduw van haar knappe, charmante moeder Louise, haar oudere zus Stella, de ster van de familie, en haar jongere ... »