Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken zoals De zevende doodzonde door Lisa Jackson

Verdwijn
Verdwijn
ZIJ KRIJGT DE SCHRIK VAN HAAR LEVENEen naamloze, mooie vrouw schijnt niet meer dan de volgende dode in het lijkenhuis te zijn. Maar als patholoog-anatoom Maura Isles de lijkenzak openritst, krijgt ze de schrik van haar leven. Het lijk op... »
Slaap zacht
Slaap zacht
Een vrouw wordt wakker in een duistere, afgesloten ruimte. Van boven hoort ze gedempt, wreed gelach, gevolgd door het geluid van aarde die wordt gestort. Pure doodsangst overweldigt haar als ze zich realiseert dat ze levend begraven word... »
Zustermoord
Zustermoord
Patholoog-anatoom Maura Isles is geschokt: nooit eerder bood een moordslachtoffer zo'n angstaanjagende aanblik als deze keer. Tot Maura's verbijstering blijkt verder dat de vrouw, die voor Maura's huis is doodgeschoten, haar evenbeeld is... »
De zondares
De zondares
GIJ ZULT NIET DODEN... Binnen de muren van een klooster heeft een afschuwelijk bloedbad plaatsgevonden. In de sneeuw vindt men twee nonnen, de dood, de ander levensgevaarlijk gewond. De beestachtige misdaad lijkt zonder motief. Maar de... »
DE CHIRURG
DE CHIRURG
's Nachts dringt De Chirurg de slaapkamers van nietsvermoedende vrouwen binnen en laat hen onvoorstelbare verschrikkingen ondergaan. De enige hoop van de politie is dokter Catherine Cordell, slachtoffer van een identieke misdaad. Twee ja... »
De 50/50-moorden
De 50/50-moorden
Hij verschuilt zich in je huis. Volgt je wekenlang. Weet alles van jou en je partner. En dan slaat hij toe… Wat zou jij doen wanneer de 50/50-moordenaar jou en je geliefde uitkiest om zijn duivelse spel te spelen? Een psychopaat met e... »
Tot in de dood
Tot in de dood
Andie Julie en Raven. Drie meisjes van vijftien met problemen thuis die elkaar plechtig beloven altijd vriendinnen te blijven. Ze zijn onafscheidelijk die bewuste zomer maar dat verandert wanneer ze in een leegstaand huis een man en een ... »
Voor het oog van de duivel
Voor het oog van de duivel
Liz ik zit in de problemen. Ik heb iets ontdekt en nu houden ze me in de gaten... Het is het laatste wat Liz van Rachel hoort. Wat de politie van Key West betreft is alles duidelijk. De vermiste pastor van Paradise Christian Church is ov... »
De stilte van de hel
De stilte van de hel
'Het werd weer eens tijd voor een lekkere hardboiled thrillerheld.’ – VN’s Detective & Thrillergids ‘Haar lichaam is gisteren gevonden. Ze gaan ervan uit dat ze drie dagen eerder is vermoord.’ Ik kijk verrast op. ‘D... »
Zoenoffer
Zoenoffer
Een duister geheim werpt een schaduw over Grant County als de dertienjarige Jenny zich moedwillig laat neerschieten door politiecommissaris Jeffrey Tolliver. Bij de lijkschouwing doet kinderarts Sara Linton een schokkende ontdekking die ... »