Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van De behandeling door Mo Hayder

- De behandeling
 
 
 
 
 
(5)

Dit was een boek waarvan ik enorm geschokt was. Ik moest het even wegleggen en wilde het aan mijn man kwijt, maar deed dat niet omdat ik bang was dat hij er ... »

- De behandeling
 
 
 
 
 
(4)

de behandeling,erg spannend! in het begin vond ik het nog niet echt boeiend maar er zitten meerdere verhaallijnen in en als je elke persoon waarover ze schri... »

Boeken zoals De behandeling door Mo Hayder

Vogelman
Vogelman
Vijf vrouwen worden ritueel vermoord aangetroffen op een braakliggend terrein in Londen. Onderzoek wijst uit dat een vreemd en weerzinwekkend detail de slachtoffers verbindt. Rechercheur Jack Caffery realiseert zich dat hij op het spoor ... »
Duivelswerk
Duivelswerk
Je zult geen nachtmerries hebben...
omdat je niet zult slapen...

Op het strand van een Schots eiland is de duivel gezien. Vage videobeelden van een wezen dat half mens, half beest lijkt te zijn, houden de media in hun greep.... »
Tokio
Tokio
De Britse studente Grey Hutchins reist naar Tokio, op zoek naar unieke filmbeelden van de beruchte massamoord van Nanking. Slechts één man kan haar helpen, een overlevende die nu gasthoogleraar is aan de befaamde Todai-universiteit. Ma... »

Prikbord

bibi_92
bibi_92 heeft De behandeling door Mo Hayder toegevoegd aan haar collectie.
27 April 2015, 16:08:22
De behandeling
bibi_92
bibi_92 heeft De behandeling door Mo Hayder toegevoegd aan haar verlanglijst.
27 April 2015, 16:08:21
De behandeling
Ineke
Ineke heeft De behandeling door Mo Hayder toegevoegd aan haar gelezen boeken.
Score :
 
 
 
 
 

24 December 2014, 11:19:03
De behandeling