Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vogelman
Vogelman
'Hayder schreef de spannendste psychologische thriller in lange tijd. En wanneer haar lezers daar eenmaal achter zijn, is het te laat en willen ze slechts ee... »
 
 
 
 
 

De behandeling
De behandeling
Meer dood dan levend wordt het echtpaar Peach in hun huis in Londen aangetroffen: vastgebonden, mishandeld en uitgedroogd. Van hun zoontje Rory en de dader o... »
 
 
 
 
 

Gone
Gone
The new Jack Caffery bestseller. November in the West Country.... »
 
 
 
 
 

Rot
Rot
In Rot van Mo Hayder, bekend van haar Jack Caffery-thrillers, staat alleenstaande moeder Sally voor een extreem moeilijke vraag: hoe ver wil je gaan om degen... »
 
 
 
 
 

Diep
Diep
In Diep, het vijfde deel van de bloedspannende thrillerserie van Mo Hayder over Jack Caffery, onderzoekt Jack een simpele autodiefstal – denkt hij. Maar da... »
 
 
 
 
 

De behandeling
De behandeling
In een vriendelijke woonwijk in Zuid-Londen wordt een echtpaar aangetroffen dat op sterven na dood is: ze zijn vastgebonden, mishandeld, uitgedroogd. Hun ach... »
 
 
 
 
 

Hanging Hill
Hanging Hill
 »
 
 
 
 
 

Skin
Skin
When the decomposed body of a young woman is found near railway tracks... »
 
 
 
 
 

Tokio
Tokio
(POD) In Tokio van Mo Hayder (Vogelman) raakt een Britse studente tijdens een reis naar Tokio verzeild in de Japanse onderwereld.De Britse studente Grey Hutc... »
 
 
 
 
 

The Treatment
The Treatment
A quiet residential street in south London. A husband and wife are... »