Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Caleidoscoop door Linda Jansma

Caleidoscoop is 33 keer gerecenseerd. De gemiddelde score is 4.0. Het boek is 78 keer gelezen.
Anoniem
- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(5)

In het begin kostte het mij moeite om in het verhaal te komen maar dat kwam door mijn eigen persoonlijke situatie. Terwijl de hoofdpersoon van het boek Janine bezig was met het regelen van de begrafenis van haar man was ik druk met de begrafenis van mijn oma.
Maar daarna kwam ik er vlot doorheen. Een sterk geschreven boek met mooi uitgewerkte karakters. Tot aan het eind toe weet Linda te boeien met het boek en het slot is zeer verassend te noemen. Knap voor een debutant.
Graag meer!

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(5)

Superboek! Las in de beschrijving dat dit boek de schaduwprijs gewonnen heeft. Niet meer dan terecht vindt ik.

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(5)

Wat een heerlijk boek. Ik vloog er doorheen, kon het amper wegleggen. Fijn geschreven, leuke personages!

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(2)

Ik vond het een matig boek: ik vond de schrijfstijl niet prettig en de hoofdpersoon irriteerde me. Ik heb het met moeite uitgelezen.

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(5)

Wat een heerlijk boek.Heb Geralien een pluim gegeven omdat zij precies verwoordt wat ik er van vondt,en de volle 5 sterren gegeven voor het boek. Een aanrader!!!!

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(4)

Ik heb werkelijk genoten van het spannende verhaal. Het sleept je mee in de wereld van Janine en Nicole, na het overlijden van Albert. Absoluut een boek wat je weet te boeien, tot en met het einde. Goed debuut, ik kijk al uit naar Tweestrijd.

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(4)

Heel spannend boek. Heb echt meegeleefd met Janine, Nicole en Albert. Had echt niet door wie de dader was. Alhoewel ik daar nooit zo goed in ben... dus dat zou aan mij kunnen liggen.. Aan het eind wordt duidelijk waarom het boek Caleidoscoop heet. Ik vind deze titel erg mooi gekozen!

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(5)

Jeetje wat een heftig spannend goed boek.
Het verhaal zuigt je vanaf het begin helemaal mee tot het einde,word geen moment saai.
Het laat je ook tot het eind in de waan wie nu de dader zal zijn.
Zeker tegen het eind van het boek leg je het ook zeker niet meer weg zo spannend.
Aanrader

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(5)

In twee dagen uitgelezen. Wat een geweldig boek! Spannend, goedlopend, nergens een inzakker, lekker geschreven. Voeg daarbij een dader uit een onverwachte hoek en een verrassend einde en je kunt met recht van een topboek spreken!
Ik heb er een favoriete auteur bij en ga zeer zeker het volgende boek van deze schrijfster lezen.

- Caleidoscoop
 
 
 
 
 
(5)

Geweldig boek. Vanaf het begin zit de spanning er goed in. Heel langzaamaan wordt de spanning echter opgevoerd, je vraagt je af wie nu verantwoordelijk is en als je uiteindelijk denkt de dader te weten, blijkt het heel anders in elkaar te steken dan je het hele boek door gedacht had. Een aanrader en ik wacht vol ongeduld op het volgende boek van deze schrijfster.