Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Bloeddorst

- Bloeddorst
 
 
 
 
 
(5)

et boek valt onder de noemer Fantasy en is normaal gesproken niet echt het genre dat ik als eerste uit een schap zou trekken. Maar nu ik het uit heb en even heb kunnen laten bezinken heb ik echt het idee dat de schrijver me een loer heeft gedraaid.
Hoezo? Nou gewoon omdat het zo retespannend was dat ik niet het idee had dat het fantasy was maar een hele goede thriller. Het is vlot geschreven en leest als een tierelier. Situaties of scenes, hoe je ze ook wil noemen, worden zo “levensecht” beschreven dat de haartjes in mijn nek soms en masse overeind gingen staan. Als je een beetje levendige fantasie hebt (zoals ik;-)), proef en voel je dingen die je liever niet proeft en voelt zal ik maar zeggen. Brrr...
Karakters worden goed neergezet en roepen de nodige emoties op, dat maakt dat een boek leeft. Niet dat langdradige uitmelken van bepaalde mensen of situaties, maar straight to the point.
Ook het feit dat de schrijver zelf uit Katwijk komt, de omgeving waar het boek zich afspeelt, maakt dat de plekken die hij beschrijft vol details zitten.

Ik vond het echt zeer de moeite waard om te lezen!

http://josesprakeloos.blogspot.nl/2012/12/mark-van-dijk-bloeddorst.html

Meer recensies