Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Recensies van Ademloos door Kim Moelands

Ademloos is 8 keer gerecenseerd. De gemiddelde score is 4.0. Het boek is 44 keer gelezen.
Anoniem
- Ademloos
 
 
 
 
 
(4)

Een zeer interessant boek om wat meer te weten te komen van de taaislijmziekte.
Wat vreselijk dat Kim op zo'n jonge leeftijd haar man heeft moeten verliezen aan deze ziekte. Ik heb bewondering voor haar hoe ze zelf met haar ziekte omgaat en op de manier waarop ze zelfs nog humoristisch dit alles beschrijft.
Een indrukwekkend boek waar je af en toe een brok van in de keel krijgt.

- Ademloos
 
 
 
 
 
(5)

Wat een aangrijpend verhaal, ben er nog stil van. Kim beschrijft het gemis van Ron en de liefde tussen hen zo mooi, dat ik Ron een beetje ben gaan 'kennen'. Prachtig!

- Ademloos
 
 
 
 
 
(4)

Wat een bijzonder aangrijpend verhaal. Het eerste deel is hartverscheurend en leest als een trein, het tweede deel is wat minder aangrijpend maar zeker niet minder triest. Kim beschrijft haar gevoelens op een bijzondere humorvolle manier, hoe triest dit verhaal ook is, je ontkomt soms niet aan een lach. Ik heb veel bewondering voor Kim, voor de manier waarop ze haar leven weer heeft opgepakt na de dood van Ron en de wijze waarop ze met haar verschrikkelijk ziekte omgaat.

- Ademloos
 
 
 
 
 
(4)

mooi geschreven, alleen het stukje over die hond vond ik wat langdradig, maar heb niks met dieren, dus het zou daaraan kunnen liggen
toen kim begon te vertellen over de pijn die ze ineens kreeg, herkende ik het meteen. heb een aantal weken geleden ook een klaplong gehad en herkende de pijn in haar verhaal

- Ademloos
 
 
 
 
 
(5)

Het boek niet uitgelezen.Waarom? Het was zo emotioneel dat ik het weggelegd heb.Riep zo veel herinneringen op.Maar het boek verdient zeker een "ereplaats"tussen de goede boeken.

- Ademloos
 
 
 
 
 
(5)

Prachtig boek!Je kan je eigen geen voorstelling maken dat iemand een dierbaar persoon verliest.Maar kim schrijft zo overtuigend dat je helemaal in haar leven mee gaat.Je voelt haar verdriet,haar blijdschap.Ik vind boek zeker een plaatsje waard in mijn top10!

- Ademloos
 
 
 
 
 
(5)

wat een mooi boek...wat een kracht en liefde spreekt er uit dit boek.
je kruipt echt gewoon in de huid van kim,je beleefd het zoals kim het verteld.
verdriet liefde humor...je gaat gewoon van iemand houden die je niet eens kent.
dit boek is een echte aanrader en zeker een steun voor veel mensen.
oja voor de mensen die meer van kim willen weten hoe het gaat.
ze heeft hyves.....en een eigen website
www.kimmoelands.nl

- Ademloos
 
 
 
 
 
(5)

Het boek heeft mij zéér diep geraakt en ben er echt sprakeloos van. De liefde tussen Ron en Kim is zo intens, zo mooi en zo ontroerend geschreven. Zakdoeken kwam ik tekort. Ik vind het een heftig boek, wat mij ook zomaar niet los wil laten... Op internet heb ik filmpjes gezien van Kim's boekpresentatie. Pffff, weer kwamen mijn tranen opzetten bij het zien, hoe moeilijk zij het had met ademen. Het besef ook, dat voor mij ademen zo heel gewoon is en Kim moeite moet doen voor een beetje zuurstof. Naast dat Ademloos een prachtig boek is wil ik toch ook even inhaken op de cover van het boek. Deze vind ik ook super mooi en zo goed gekozen voor Kim's verhaal! Daar mag ook wel een compliment over gegeven worden!