Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Grenzeloos
Grenzeloos
<em>â Ik ben letterlijk op sterven na dood. Ik kan niet ademen. Als een pop lig ik in een ziekenhuisbed. Slangen in mijn lijf. Wachtend. Op dat verlossende... »
 
 
 
 
 

Verdieping X
Verdieping X
Zwart voor zijn ogen. Schimmige contouren doemen op. Hij hoort een zacht gezoem op de achtergrond. Waar is hij? Voorzichtig draait hij zijn hoofd naar het ge... »
 
 
 
 
 

Ademloos
Ademloos
Ademloos is het verhaal van grote liefde, van menselijke moed,doorzettingsvermogen en veel verdriet. Kim vertelt heel indringend hoeze haar geliefde Ron verl... »
 
 
 
 
 

Weerloos
Weerloos
Naomi van Heest heeft het helemaal gehad met mannen. Ze laat zich dan ook slechts met moeite overhalen door haar beste vriendin Sonja om weer eens een avond ... »
 
 
 
 
 

Gesnapt
Gesnapt
Het belooft een lange zomer te worden voor de 15-jarige Evy Vos. De zonnige strandvakantie waar ze zich zo op had verheugd, gaat niet door omdat haar moeder ... »
 
 
 
 
 

Het meisje in de trein + Vrouw in de spiegel
Het meisje in de trein + Vrouw in de spiegel
<em>Het meisje in de trein</em> van Paula Hawkins en <em>De vrouw in de spiegel</em> van Kim Moelands zijn door het Hebban.nl publiek verkozen tot beste thri... »
 
 
 
 
 

De vrouw in de spiegel
De vrouw in de spiegel
Twee weken nadat zuivelbedrijf Latté een dreigbrief ontvangt waarin tweehonderdduizend euro wordt geëist, valt het eerste slachtoffer door spijkers in een ... »
 
 
 
 
 

Verdieping X
Verdieping X
<em>Zwart voor zijn ogen. Schimmige contouren doemen op. Hij hoort een zacht gezoem op de achtergrond. Waar is hij? Voorzichtig draait hij zijn hoofd naar he... »
 
 
 
 
 

Als het in de zomer sneeuwt
Als het in de zomer sneeuwt
Kim Moelands legt in Als het in de zomer sneeuwt de geraffineerde tactiek bloot van mannen met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Slachtoffers worden... »