Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Scherven
Scherven
In 1997 speelde hij vele malen het verhaal van de likeurfabriek De Blaue Flesch de ondergang van het familiebedrijf en de machtsstrijd tussen twee broers ove... »
 
 
 
 
 

Ware woorden
Ware woorden
Het hoofd van Youp. Een vrolijk, maar ook kokend hoofd vol dwarrelingen en vondsten. De rode draad van zijn levensmotto leef je leven want morgen kan het kla... »
 
 
 
 
 

Komen & gaan
Komen & gaan
een week tegenover Gare du Nord »
 
 
 
 
 

Omdat jij mijn beste vriend bent
Omdat jij mijn beste vriend bent
Youp volgt alles. Kranten, weekbladen, radio, televisie en niet te vergeten internet. Dat blijkt uit zijn wekelijkse column in <em>NRC</em>, waarin hij toch ... »
 
 
 
 
 

Fax
Fax
Na het succes van zijn brieven aan Hare Majesteit richt Youp van 't Hek zich in dit boek tot alle andere inwoners van Nederland. Van Henk van der Meyden tot ... »
 
 
 
 
 

In corontaine
In corontaine
Ooit vroeg de hoofdredacteur van <em>NRC Handelsblad</em> aan een groep lezerswelke columnist altijd moest blijven. Het antwoord was: Youp! Daarna vroeghij w... »
 
 
 
 
 

Niks spel, knikkers!
Niks spel, knikkers!
Wekelijks schrijft de cabaretier Youp van 't Hek een column op de sportpagina van NRC Handelsblad. Hij houdt erg van sport, maar heeft een eigen kijk op alle... »
 
 
 
 
 

Zaterdag
Zaterdag
 »